Статии филтрирани по дата: Събота, 23 Май 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Абонаментите на хората, които имат стикери за платено паркиране в центъра на София да се удължат с два месеца, ще гласува Столичният общински съвет на 28 май.

19 мерки контра-Ковид19 с които „Изправи се.БГ” за 19 месеца ще съживи икономиката и ще осигури работа за всек. Това е икономическият план за бързо връщане на работа на хората и помощ за малкия и семеен бизнес, който днес Мая Манолова обяви със заявката, че ще участва на парламентарните избори.

 

Задържан е мъжът, обвинен за убийството на съпругата си, украинка, в Слънчев бряг, съобщава БГНЕС. Престъплението бе извършено на 21 май, четвъртък, в хотел "Българска роза" в комплекса.

Няма да си подавам оставката. България не е обект на мониторинг по смисъла на Механизма за сътрудничество, по който получихме последния доклад в края на миналата година.

Манолова обяви на протест в столицата днес, че ще се яви на предстоящите избори с гражданската платформа "Изправи се.БГ". Тя се обърна към премиера Борисов с думите: "Не си единствен, алтернатива има" и представи19 мерки за следващите 19 месеца за излизане от кризата и връщане на хората на работа.

На 21 варненски плажа състоянието на водата е "отлично", а на 2 - "добро".

 

До края на днешния ден поне 50 000 автомобила ще напуснат София, заради предстоящите три почивни дни. Това са очакванията на МВР.

Привърженици на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ от над 20 града, както и от различни села, пристигат днес за протеста от 11 часа пред Министерския съвет.

За последното денонощие 36 са новозаразените с коронавирус, от тях 11 са в болници. Направените изследвания са 1605. Това обяви членъта на Националния оперативен щаб доц.Димо Димов на редовния брифинг в МС.

Днес, в събота, облачността над Западна България ще намалее до предимно ясно, докато над източните райони ще е значителна – на места с превалявания от дъжд.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...