Статии филтрирани по дата: Понеделник, 18 Май 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

Не си представям, че държавата се занимава с отнемането на бизнеси. Това обяви на брифинг финансовият министър Владислав Горанов в пореден опит да се защити от разкритията на намиращия се в Дубай бизнесмен Васил Божков.

 

Според информация на "24 часа" Ахмед Доган е живеел във вилата "Росенец" от началото на наложената социална изолация в средата на март, свързана с пандемията от коронавирус.

 

Умолявам г-н Божков и г-н Попов да дадат акциите на "Левски". Готов съм да ги взема и да работя за спасяването на клуба. Те направиха изключително много за "Левски" пред последната година и дълговете от 32 млн. лв. намаляха на 16 млн. лв.

Не държим да сме главен партньор на ГЕРБи ако те вкарат ДПС в коалицията, ние излизаме. Това каза от парламентарната трибуна заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

 

Васил Божков публикува нова серия от тайните договорки с властта и нейните приятели. Рекет, изнудване или корупция - ще преценят компетентните институции, посочи хазартният бос в публикацията си в социалните мрежи.

 Гори покривът на лятната резиденция в парк „Росенец“ в залива Отманли край Бургас, съобщава bTV.

Очаква се днес да бъде представен Законопроектът за създаването на държавни бензиностанции. Ще бъде създадено предприятие "Държавна петролна компания" към министъра на икономиката, която да изпълнява всички функции на държавния резерв.

 

За четвърти пореден ден пред Народното събрание се провежда протест с искане за оставката на правителството. Той отново се организира от партия "Възраждане" на общинския съветник от Варна Костадин Костадинов. Протестът е обявен за ежедневен "до оставка на правителството".

 

За последното денонощие 24 са новозаразените с коронавирус, от тях 14 са в София. Направените изследвания са едва 362, защото не са взимани проби заради неделния ден. Това обяви членът на Националния оперативен щаб проф. Тодор Кантарджиев на редовния брифинг в МС.

В понеделник, 18 май, облачността ще се задържи значителна, предимно средна и висока. На отделни места, главно в планинските райони ще превали.

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...