Статии филтрирани по дата: Събота, 16 Май 2020 - 24novini.bg
24 часа новини, вести, факти, коментари

"БСП има задължения към 5-6 млн. лв. Прекият избор на лидер е само частица от големите проблеми на БСП".

 

Бойко Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам аз! 

Получихте рядък шанс да ви управлявам! Това каза премиерът Бойко Борисов към гражданите при свое посещение днес на участък от газовия интерконектор България-Гърция при селата Орлово и Мандра.

 

 

Италия, Португалия, Гърция, Австрия и Турция отварят границите си след епидемията от коронавируса. ЕС призова да се отворят всички вътрешни граници, а след 15 юни - и външните граници на Съюза.

 

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде Заповед, с която се допуска практикуването на спорт във фитнес центрове и зали за фитнес от 18.05.2020 г., при спазването на строги противоепидемични мерки, съгласувани с министъра на здравеопазването.

 

322-ма души от кандидатствали над 1000 души. Толкова са одобрените кандидати за т.нар."творчески стипендии" в размер на тримесечна минимална заплата + осигуровки. Данните са публикувани на сайта на фонда.

 

Експертен съвет към главния прокурор ще помага на Гешев да осъществява надзор за законност и методическо ръководство върху дейността на всички прокурори и следователи. Това става ясно от съобщение на държавното обвинение.

Премиерът Бойко Борисов смрази Левски: Няма правилен ход, оправяйте се. Феновете да си търсят този, който го е направил. Не съм собственик на никакви акции.

 

Наско Сираков е поиска акциите на "Левски", съобщи в телефонно включване от Дубай пред bTV досегашният собственик на клуба Георги Попов.

 

Превозвачи готвят протест на 19 май. Това обявиха от националното сдружение „Случаен превоз”.

 

Страница 1 от 2

Горещи теми

Нагоре...