Natura Bissé – Diamond Life Infusion

Препоръчваме

Поскъпването на храните е с 2,5% в сравнение с миналата година

Цените на хранителните продукти бавно и без много шум продължават да вървят нагоре. За последната седмица се...

Зам.-министър Ренета Колева участва във форум за бъдещето на водородната икономика

България има ясно изразена дългосрочна амбиция за увеличаване на дела на възобновяемите енергийни източници в енергийния микс,...

Заради уран: Ограничава се ползването на вода за пиене в Харманли

Ограничава се ползването на питейна вода в Харманли и селата Надежден и Остър камък в общината заради...

ПЛАНОВАЩО НАУЧНО СЪТРУДНИЧЕСТВО

Diamond Life Infusion се ражда от партньорството между Natura Bissé и Университета в Мюнхен, предназначено да постигне формула за грижа за кожата, съдържаща естествен магнетит. Този съюз произведе Bio-Magnet Nanosomes: патентована, иновативна съставка, която дава на кожата изключителни ползи за подмладяване. Изследвахме основните биомаркери на стареенето на кожата, за да създадем нашите най-революционни формули: способни да постигнат ренесанс на кожата ви.

СПА ИЗЖИВЯВАНИЯ

ВЕЛИЧЕСТВЕН РИТУАЛ

Diamond Life Infusion e възвишено лечение. Започнете своя път обратно към младежкия вид на кожата. Това разкошно изживяване съчетава авангардни технологии със силата на ръцете на вашия естетик. Наука, която показва. Магия, която можеш да усетиш.

ЗА ОБНОВЕН ЗАШЕМЕТЯВАЩ ТЕН

Базирана на Bio-Magnet Nanosomes, тази колекция осигурява мощно действие като ретинол без странични ефекти (чувствителност, сухота и т.н.). Колекцията Diamond Life Infusion помага за видимо обновяване на тена ви, постигайки много по-гладка, много по-стегната и по-еластична кожа. Просто страхотно.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

НА КОЛЕКЦИЯТА DIAMOND LIFE INFUSION

DIAMOND LIFE INFUSION

Младежки биомаркерен серум

Представете си, ако можете наистина да влеете в кожата си живот, съвсем буквално. Един от нашите най-напреднали в научна гледна точка продукти до момента, Diamond Life Infusion работи върху биомаркерите на кожата ви, които сигнализират за вашата биологична възраст. Това включва поддържане на ниски нива на протеините, които причиняват клетъчното стареене, както и подпомагане запазването на дължината на теломерите – част от хромозомата, която предотвратява стареенето на кожните клетки.

Тази формула активно реконструира инфраструктурата на кожата, увеличавайки колагена и хиалуроновата киселина.

Това е истинска научна магия и инвестиция за вашата кожа.

Резултатът: безпрецедентно подмладяване, регенерация, чудотворно изглаждане на бръчките, ярък, диамантен блясък.

Ползи:

• Намалява прекомерната дебелина на повърхностните слоеве на кожата.

• Изключително намалява фините линии и бръчки.

• Предлага интензивен повдигащ и стягащ ефект, който възстановява младежкото повдигане на лицевия контур.

Стъпка 1

Първо почистете и тонизирайте добре кожата си.

СТЪПКА 2

Нанесете серума върху лицето, шията и деколтето. Следвайте с обичайния си крем или лечение.

DIAMOND LIFE INFUSION RETINOL EYE SERUM

Лифтинг на околоочния контур

Тъй като вашите очи го заслужават, ние създадохме тази специфична версия на един от нашите най-напреднали в научна гледна точка продукти, с иновативни съставки като Bio-Magnet Nanosomes (патентована съставка 10,993,905). Сега деликатната кожа на околоочния контур също може да се възползва от силата против стареене на Diamond Life Infusion. Този ефективен нощен серум има чудесно лека, топяща се текстура и ви дава тласък на витамин А (ретинол), за да намали радикално появата на признаци на стареене и умора. Не знаехте, че имате нужда от серум за очи. Сега няма да можете да живеете без него. Предимства: • Намалява бръчките и фините линии. • Осигурява интензивна хидратация и стегнатост. • Намалява подпухналостта и тъмните кръгове.

ЕТАП 1

Първо почистете и тонизирайте добре кожата си. Натиснете една помпа от продукта върху върха на пръстите си и я затоплете с пръсти. След това нанесете върху конкретните зони: околоочния контур, горните клепачи, пачи крак.

СТЪПКА 2

Нежно масажирайте серума около целия околоочен контур, като го потупвате с върховете на пръстите си, докато се абсорбира напълно.

СТЪПКА 3

Следвайте с вашия крем за околоочния контур.

НАУКАТА ЗАД ТОВА

Капсулираният ретинол постепенно освобождава витамин А в кожата ви, докато био-магнитните нанозоми (патентована съставка)* помагат за подобряване на вида и блясъка на кожата ви.

Ботаническата съставка Darutoside работи в синергия с аминокиселините колаген, за да осигури лифтинг ефект и да намали признаците на загуба на еластичност на горния клепач.

Мощна комбинация от витамин K1 оксид, екстракт от кора на копринено дърво и фитинова киселина е предназначена да озарява драматично тази област.

Усъвършенствана комбинация от липиди, екстракт от бяла върба и хранителни вещества влива кожата ви с богата, трайна влага и възстановява блясъка и жизнеността.

(*) Патент на САЩ 10,993,905

ПРЕПОРЪЧВАМЕ INFUSION CENTER СПА ЦЕНТЪР NATURA BISSÉ

DIAMOND EXTREME

Подарък от енергия против стареене за най-взискателната кожа

НАУЧЕН ШЕДЬОВЪР

Представете си, че можете да наводните кожата си с енергията, от която се нуждаете, за да събудите красотата си. Типът енергия, която активира вътрешния блясък на кожата ви и незабавно подмладява външния й вид. Сега си представете, че енергията стимулира сетивата ви от докосването на луксозните текстури до деликатния аромат на лавандула – всичко това ви пренася в състояние на дълбоко благополучие.

Опитайте колекцията Diamond Extreme и изпитайте истинската сила на нашите формули. Тайната за кожа, достойна за комплимент.

СПА ИЗЖИВЯВАНИЯ

ИЗКУСТВОТО НА ПОДМЛАДЯВАНЕТО

Ритуалите Diamond Extreme са процедури, които осигуряват вливане на живот в кожата, за да се запази нейното естествено, младо състояние. Те се считат за революционен опит, който дава безпрецедентни резултати. Тези новаторски процедури за красота съчетават високотехнологични продукти заедно със силата на докосване, за да преобразят изцяло тена ви.

Natura Bissé е избрана за най-добра спа марка в света през 2018, 2019, 2020 и 2021 г. Това престижно признание се присъжда от World Spa AwardsTM, организация, създадена да издигне стандартите на уелнес туризма и да насърчи нова ера в този сектор .

Горди сме да получим тази награда, тъй като тя е признание за работата на целия ни екип на Natura Bissé и нашите партньори – експертите по грижа за кожата на ексклузивни спа центрове и центрове за красота по целия свят. Нашите ценни партньори са тези, които наистина комуникират същността на нашата марка: иновация, резултати и силата на докосването.

ИЗПИТВАЙТЕ СЕ В НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА В СТАЯТА ЗА КРАСОТА

Нашите процедури за лице съчетават най-модерната грижа за кожата с най-добрите професионални техники. Всяка стъпка от всеки процес е щателно проучена и тествана от нашия екип от естетици, за да осигурим изключително ефективни решения, които ви позволяват да се насладите на силата на докосването. Нашите процедури за лице преобразяват кожата ви… и настроението ви.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА НАШИТЕ НЕЗАБРАВИМИ УЕЛНЕС ИЗЖИВЯВАНИЯ

Нашите процедури за тяло в кабината са цялостни сетивни изживявания, които ви дават впечатляваща кожа. Открийте магията на ръцете на вашия естетик. Насладете се на силата на докосването с усъвършенствани масажни техники. Дишайте, отпуснете се и се насладете на усещането за дълбоко благополучие.

Говорете с експертите по грижа за кожата в предпочитания от вас център за красота, за да откриете най-добрия вариант за вас.

ИЗПИТВАЙТЕ СЕ В НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА В СТАЯТА ЗА КРАСОТА

Нашите процедури за лице съчетават най-модерната грижа за кожата с най-добрите професионални техники. Всяка стъпка от всеки процес е щателно проучена и тествана от нашия екип от естетици, за да осигурим изключително ефективни решения, които ви позволяват да се насладите на силата на докосването. Нашите процедури за лице преобразяват кожата ви… и настроението ви.

Отидете до най-близкия център и позволете на истинските експерти по красота да ви препоръчат най-добрата процедура за лице.

ПЪЛНА ПРОТИВОСТАРЕЯ НА ЛИЦЕТО

Нашата най-забележителна грижа за лице е базирана на нашите емблематични колекции Diamond Extreme и Diamond Life Infusion. Включва ефективни маневри и високотехнологични процедури за постигане на изключителни подмладяващи резултати.

ИЗСВЕТЛЕТЕ ТЪМНИТЕ ПЕТНА, ДОБАВЯТЕ СВЕТЛИНА

Насладете се на пълната мощ на колекцията Diamond Luminous в салона за красота: тези процедури помагат за минимизиране на появата на хиперпигментация и изравняване на тена. Тайната за по-гладка, по-ярка кожа с по-малко забележими тъмни петна.

НЕНКОМИНАТА ЕФЕКТИВНОСТ ЗА МИНИМИЗИРАНЕ НА БРЪЧКИТЕ И ЛИНИИТЕ

Изненадайте себе си с повдигащото въздействие на една сесия. Тази терапия включва продукти от колекцията Inhibit, които помагат за отпускане на линии и бръчки. Нашите експерти прилагат тези продукти със стимулиращи маневри, които активират вашата микроциркулация, за да създадат драстично по-стегната кожа.

ШИЯ И ДЕКОЛТЕ СПЕЦИАЛНИ

Създадохме специално меню за лечение, включващо продукти от нашата колекция Inhibit V-Neck, от които можете да избирате, защото тези деликатни зони заслужават допълнителна специализирана грижа. Идеален за борба с тъмни петна, отпуснатост или бръчки. Изберете своя фокус.

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩА ЧИСТОТА

Нашето най-пълно почистване на лицето вече е еталон за лечение. Интензивно детоксикиращ, той елиминира замърсяванията от повърхността на вашата кожа, като същевременно пречиства порите и възстановява нивата на влага за истински ренесанс на кожата.

СТЯГАНЕ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ТОНУСА

Вливане на колаген и хранителни вещества от колекцията Essential Shock Intense, предназначени да възстановят скучната и отпусната кожа. Този изключителен масаж подчертава контурите на лицето и постига впечатляваща трансформация. Разкрийте по-плътна, по-гъвкава и по-тонизирана кожа.

ВИТАМИН C ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНОСТТА

Тази терапия използва колекцията от витамини C+C, за да върне жизнеността и еластичността на кожата, остаряла от слънцето, която изглежда скучна или показва признаци на отпуснатост. Включва коктейл от множество аминокиселини за осветяване и избледняване на признаците на стареене.

СВЕЖА КИСЛОРОДНА ВЪЛНА

Подарете си глътка от колекцията Oxygen, идеална за кожа, която се нуждае от доза свежест, хидратация и блясък. Идеален за възстановяване на скучна или задушена кожа, за често пътуващи, пушачи или всеки, който преминава през период на стрес.

БАЛАНС НА МАЗНАТА КОЖА

Завършете ритуала си у дома с професионална терапия от стабилизиращата линия, за да помогнете за балансиране на комбинирана към мазна кожа. Това е пречистващата грижа за лице, от която се нуждаете, за да заслепите хората с матов тен, по-малко несъвършенства и гладка, свежа кожа.

НЕЖНА ГРИЖА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Изберете това успокояващо лечение с успокояващи продукти от колекцията NB·Ceutical, когато кожата ви се чувства необичайно или чувствителна. Ще ви помогне да облекчите дискомфорта от деликатната кожа и ще възстановите по-спокоен, по-здравословен тен.

НАПРАВЕТЕ ГО РИТУАЛ

Персонализирайте вашето лечение с Natura Bissé, за да отговори на всички ваши нужди. Добавете грижа за лице към предпочитаната от вас процедура за тяло, за да се насладите на пълен ритуал. Попитайте вашия спа център или център за красота за съвет.

- Реклама -
- Реклама -
Последни новини

Поскъпването на храните е с 2,5% в сравнение с миналата година

Цените на хранителните продукти бавно и без много шум продължават да вървят нагоре. За последната седмица се...

Зам.-министър Ренета Колева участва във форум за бъдещето на водородната икономика

България има ясно изразена дългосрочна амбиция за увеличаване на дела на възобновяемите енергийни източници в енергийния микс, в това число на водород...

Заради уран: Ограничава се ползването на вода за пиене в Харманли

Ограничава се ползването на питейна вода в Харманли и селата Надежден и Остър камък в общината заради установени отклонения в качеството ѝ,...

Промените, носени от новия закон за етажна собственост

Дали гарантират тези цели - не бих казал, че мога да потвърдя отсега, но върху този законопроект беше работено близо 5 години....

Падналото от втория етаж на училище дете не помни какво се е случило

Ученичка от шести клас в хасковското училище „Климент Охридски“ падна от прозорец на втория етаж. Момичето е настанено в...
- Реклама -

Още публикации

- Реклама -