Как да изберете правилната Denman четка за вашите къдрици

Препоръчваме

Карл Нехамер предупреждава, че ще блокира заключителната декларация на предстоящата среща на върха

Реториката на австрийския канцлер Карл Нехамер се изостря, коментират електронни медии в Австрия и съобщават, че в...

Омбудсманът поиска проверка дали пенсионерите и учениците пътуват по-евтино в градския транспорт

Омбудсманът Диана Ковачева настоя Министерството на транспорта и съобщенията да провери как се прилага постановлението на Министерския...

Ново заседание по делото „Семерджиев“

Георги Семерджиев се изправя отново пред съда днес по делото за катастрофата на бул. „Черни връх“, при...

Когато става въпрос за правене на къдрици, повечето от нас винаги търсят най-добрите продукти, за да свършат работата. Един от най-важните компоненти за дефинирането на къдриците е как косата ви е оформена веднага след душа. Някои от нас могат да бъдат толкова увлечени от всички балсами и гелове и да забравят, че инструментите за стилизиране и разресване, които използваме, са също толкова важни! Един от най-популярните инструменти за стилизиране в света на къдравата коса е четката Denman – но има няколко неща, които първо трябва да знаете, за да извлечете максимума от този инструмент.

Какво е четка Denman?

Четките Denman са едни от най-популярните инструменти за оформяне на косата сред нас, къдравите. Пуснете си който и да е урок за оформяне на естествена коса и вероятно ще видите гуруто да посяга към такъв. Често им се приписва, че придават на косата ви онази допълнителна дефиниция на къдриците, която търсите.

Как трябва да използвате четка Denman?

Моля, не забравяйте да използвате вашата четка Denman само докато косата ви е мокра и напоена с продукт, като например балсам! Добре е да разплетете напълно косата си с пръсти, преди да започнете да оформяте с четката Denman.

Често ни казват изобщо да не разресваме къдравата си коса, но когато се използват правилно, четките и гребените могат да бъдат важни инструменти за мокрото разплитане, сухото разплитане и оформянето на къдравата коса. От решаващо значение е да разберете кои инструменти да използвате и как да ги използвате правилно, в противен случай можете да ги счупите.

Каква е разликата между различните четки Denman?

Има много различни четки Denman с имена като „D3“ и „D31“, така че лесно може да се объркате – но една основна разлика е броя на редовете и косъмчетата. В зависимост от структурата, дължината и гъстотата на вашата коса, четката, която ще подхожда най-добре на вашите къдрици, може да варира. Препоръчваме винаги да пазите касовата си бележка, в случай, че трябва да опитате нещо различно!

Защо къдравите хора модифицират своите четки Denman?

Много от хората с къдрава коса ще премахнат всеки втори ред зъбци или ще направят други корекции на четката си, за да преминава тя по-добре през косата. Това е популярна опция, за да направите така, че вашите инструменти да работят най-добре за вашите уникални къдрици. Ако четката ви причинява много болка, това не е четката за вас.

Какво означават различните „типове“ къдрици?

В тази статия ще правим препоръки въз основа на Texture Typing системата на NaturallyCurly, която разделя къдриците на Тип 2 вълни, Тип 3 къдрици и Тип 4 навивки. Ако не знаете своя модел на къдрици, можете да направите нашия тест.

Моделът на къдриците е само един елемент от вашия тип коса, заедно с други характеристики като плътност, шупливост, ширина и дължина. Може да бъде полезна отправна точка, когато тепърва опознавате косата си и продуктите, които работят най-добре за вас.

За тип 4 навита коса

С многото къдрици може да дойде много работа, особено когато става въпрос за разплитане. Важно е да използвате четка Denman с разпръснати редове и влакна, така че косата ви да не се закачи или да се накъса.

Опитайте четка Denman D31 Original Styler със 7 реда

Ако имате стегнати къдрици, бихме препоръчали четката D31 Denman. Вземете я, докато можете, разпродава се бързо! Четката D31 има 7 реда зъбци, които са разделени далеч един от друг. Това ѝ позволява да минава гладко през косата ви. Тази четка наистина помага да придадете дефиниция на всяка от вашите къдрици, без да ви кара да чувствате болка!

За тип 3 къдрава коса

За жените тип 3, вие също работите с много къдрици!

Опитайте D31 или Denman D41 9-Row Freeflow

Четката D31 Denman също ще ви свърши добра работа. Въпреки това, ако търсите нещо, което ще придаде на косата ви допълнителен ефект, можете да посегнете и към D41! Има два допълнителни реда зъбци, които спомагат за сгъстяването на вашите къдрици по най-добрия начин. Поддържайки темата с D31, зъбцитете все още са достатъчно раздалечени, за да може четката да свърши работа, като същевременно позволява на косата ви да диша.

За тип 2 вълниста коса

Знаем, че жените с тип 2 къдрици винаги се опитват да ги накарат да изглеждат по-сгъстени!

Опитайте D3 Original Styler 7-Row

Тъй като косата ни обикновено е с малко по-фина текстура, колкото по-близо са зъбците на четката, толкова повече дефиниция ще получим. Ето защо бихме препоръчали D3 Classic Styling Brush за всеки с вълнисти или разпуснати къдрици. Това е класика с причина! Хора, с всякакви видове коса се спират на тази четка, като много от къдравите я модифицират, за да отговаря на техните нужди.

Повечето от нас са в безкраен цикъл на опити да имат възможно най-добрата коса всеки ден. С влизането на четка Denman във вашата рутина, надяваме се, че ще можете да свършите работата!

Четките Denman не са единствените четки за стилизиране! Ако сте пробвали една и тя просто не върши работа за вашата коса, ние разгледахме различните видове четки за оформяне, които ще ви помогнат да създадете дефиницията на къдриците, която търсите.

Ако от друга страна търсите четка за разплитане, това са най-добрите четки за разплитане на къдрава коса, според стилисти.

- Реклама -
- Реклама -
Последни новини

Карл Нехамер предупреждава, че ще блокира заключителната декларация на предстоящата среща на върха

Реториката на австрийския канцлер Карл Нехамер се изостря, коментират електронни медии в Австрия и съобщават, че в...

Омбудсманът поиска проверка дали пенсионерите и учениците пътуват по-евтино в градския транспорт

Омбудсманът Диана Ковачева настоя Министерството на транспорта и съобщенията да провери как се прилага постановлението на Министерския съвет, с което бе приета...

Ново заседание по делото „Семерджиев“

Георги Семерджиев се изправя отново пред съда днес по делото за катастрофата на бул. „Черни връх“, при която загинаха две жени.

Експерт: Страната ни изостава много сериозно в сеизмичното инженерство

Турция има много сериозна национална школа в сеизмичното инженерство, след земетресенията от 1999 г. те напреднаха доста, тук ние изоставаме от нашите...

Новозеландските власти откриха 3 тона кокаин, плаващ в океана

Новозеландските власти са конфискували повече от три тона кокаин, открит да плува в Тихия океан, което е най-големият случай на залавяне на...
- Реклама -

Още публикации

- Реклама -