Най-важното от Европа и останалия свят - 24novini.bg
Най-важното от Европа и останалия свят - 24novini.bg

24novini

В сряда ще имате причина за добро настроение или оптимистично виждане на бъдещето си в сравнение с вчера.Балансът днес във всичко ще бъде много важен. В сряда ще очаквате новини свързани със здравословен проблем на човек, когото познавате или на развитието на COVID-19 в страната, където живеете или там където имате роднини. Овенът ще усети привличане към старо гадже, Телецът ще спечели пари, Ракът да пази любовта си, всичко тръгва по вода за Девите и Везните

 

За следващата седмица до 3 април, петък, звездите вещаят Близнаците да слушат сънищата си, един магичен ден за Козирога, необикновена активност за Овена, Раците може да се преместят, около Рибите пърха любов.

 

"Днес беше луд ден", написа Андреа към публикацията си в социалната мрежа Instagram с боксьора Кубрат Пулев. Това накара мрежата да полудее с въпроса събраха ли се Андреа и Кобрата отново.

 

За следващата седмица от 29-ти март до 3 април звездите вещаят за Скорпионите намиране на изход от трудната ситуация, за Рибите - интимни препети, а за Везните и Близнаците - любовни приключения.

 

За следващата седмица от 28-ми март до 3 април звездите вещаят любов за Овни, Везни и Риби, разправии вкъщи за Скорпионите, наопаки върви всичко за Водолеите, но ще се оправи, а за Телеца ще има разтърсващи емоции, предимно щастливи.

 

Изследователят Sean McMahon установи като вероятна причина за високата смъртност на заразените от коронавирус в Италия и Испания сега, отговор на организмите на хората там, третирани с тривалентна ваксина против грип в двете държави през миналата година. Става дума за ваксина против грип, прилагана при над половината от възрастните хора там над 65-годишна възраст.

В петък ще сте вглъбени повече в личните си проблеми и планове и ще ви бъде трудно да отделите внимание на ваши роднини или приятели. Днес не е ден за конфликти и спорове. Днес може да обмислите някои проблеми и неприятности възникнали през предходните дни. Не обръщайте внимание на лошото настроение на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Финансови ангажименти или отношения с деца или с по-млади хора от вас могат да бъдат причина за притеснение.

 

Срокът за личните документи се удължава с 6 месеца заради извънредното положение, но ще важат единствено на територията на страната. Това стана ясно от извънредния брифинг в Министерски съвет, на който участваха Светлана Ценева, директор на Дирекция „Български документи за самоличност“, старши комисар Николай Николов, директор на Дирекция „Миграция“ и Дамян Димов, инспектор в Сектор „Контрол на общоопасните средства“ в Главна дирекция „Национална полиция“.

 

Аптекарка от София е дала положителна проба за коронавирус на 21 март. Предупредение за това бе разпространено в професионалната общност на магистър-фармацевтите същия ден, а OFFNews също получи достъп до текста, съобщава сайтът.

Пределно ясно ни е, че дългото стоене вкъщи води със себе си голяма доза скука и желание за разнообразие. Не са малко и хората, които намират това разнообразие в гледането на порно. Човещинка си е, все пак.

 

Инвестициите за социално въздействие са относително нов финансов инструмент, който набира видимост и популярност сред инвеститори и предприемачи.

 

Днес бъдете внимателни с реакциите си. Няма да ви навреди с нищо, ако проявите малко повече съчувствие и разбиране на проблемите на хората около вас. Съобразявайте се с новите правила въведени в страната и не бъдете лекомислени и безразсъдни. Мрачните или песимистични чувства сега няма да са ви в помощ.

 

Страница 1 от 37
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...