Най-важното от Европа и останалия свят - 24novini.bg
Най-важното от Европа и останалия свят - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Екоактивисти от Русе изпратиха жалба до Европейския парламент заради мръсния въздух, предаде БНТ.

 

На 14 ноември външната среда е по-динамична, ще има раздвижване в делата и отношенията. Луната, която е в знака Близнаци, ще внесе разнообразие и доза позитивизъм в ежедневния живот, ще добави общителност, мобилност, лекота, гъвкавост и ще настрои към активно търсене на информация, знания, паралелни ходове и хитри маневри.

Директорът на дирекция „Правнонормативна дейност и обществени поръчки“ в Министерството на културата Татяна Цветанова е подала молба за напускане. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на културата.

 

Държавният глава благодари на партньорите на благотворителната кампания Благотворителната инициатива „Българската Коледа“ показва, че когато има кауза и себеотдадени хора, дори и с минимални средства може да се постигне голям ефект.

 

Избори във варненско село са проведени с изчезващо мастило. Това стана ясно днес в Административния съд, където експертиза показа, че вотът на 27 октомври в Бозвелийско е манипулиран, предаде bTV.

 

Дванадесет души, четирима от които гимназисти, станаха жертва на тежка катастрофа между училищен бус и тежкотоварен камион в Западна Словакия, предадоха световните агенции в сряда. Това е най-тежкият пътен инцидент в Словакия от десет години.

 

Около 08:30 ч. днес в Пето РУ - Пловдив е постъпил сигнал за неприятна миризма от апартамент в жк "Тракия".

 

Самолетните билети може да поскъпнат заради зелен данък, подписан и от българския финансов министър Владислав Горанов.Днес в парламента той каза, че не знае дали ще има поскъпване, но е подписал документа след "обсъждане в Министерския съвет", тоест на заседание, водено от премиера Бойко Борисов.

 

Синдиците на КТБ отново търсят наемател за бившата й централа, съобщиха от там.

 

Жестока катастрофа е станала преди минути на столичния бул. "Възкресение", алармират свидетели.

 

Предлагат нов вариант за режим на водата в Перник. Според него, перничани ще имат вода само през нощта между от 20.00 и 8.00 часа. Около този вариант се обединиха участниците в проведената днес работна среща във ВиК, в която участваха кметът Станислав Владимиров и областният управител Ирена Соколова.

"Костов е посочен от Луканов в първото пост-комунистическо правителство на България за министър на финансите”, заяви в ефира на „Плюс-минус. Коментарът след новините” Росен Плевнелиев, президент на България в периода 2012-2017 г.

Страница 1 от 144
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...