Най-важното от Европа и останалия свят - 24novini.bg
Най-важното от Европа и останалия свят - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

На 22 ноември хороскопът сочи, че за Овните е вредно да се предоверяват, а Девите да не раздават непоискани съвети

Централната избирателна комисия наложи 2 000 лева глоба на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Момиченце на 18 месеца е починало в Педиатрията, родителите още търсят възмездие, показа репортаж на NOVA.

 

Омбудсманът Диана Ковачева ще изпрати препоръка до министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова с искане да бъде придвижен процесът по изменение и допълнение на Закона за управление на етажната собственост.

Номинирането на Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ беше предизвестено, написа политологът Даниел Смилов и посочи, че накрая всички може да свръши като във филм на Тарантино, защото ДПС са постоянна величина в модела "Цацаров-Гешев", но това не се отнася, според него за ГЕРБ, които са заменими.

 

На 85 години ни напусна големият български актьор Васил Димитров, съобщиха негови близки във фейсбук Напусна ни проф. Васил Димитров – един от доайените в театъра, уважаван актьор, режисьор и театрален педагог. Проф. Димитров е роден на 12 август 1934 г. в София.

 

Кметът на столичния район „Лозенец” Константин Павлов е отправил искане към ДНСК сградата „Златен век” да бъде премахната, съобщиха от пресцентъра на „Демократична България”.

Президентът на Република България Румен Радев ще посети Ботевград на 29-ти ноември.

Зрелищна катастрофа е станала на 76-ия километър на АМ "Тракия". Тир е паднал от 7-метров мост на 76-ия километър. От София за Пловдив се пътува само в едната лента, показа репортаж на живо на NOVA.

Дори само формалният сбор от 7 хиляди дописани граждани в списъците, 7 хиляди купен ромски вот и 7 хиляди недействителни бюлетини е повече от разликата между двамата кандидати.

Очакваме справедливост и показване на изборните манипулации, които станаха на тези избори. Да се знае, че ако някой открадне изборите на борисовата партия, да знае Борисов, че има къде да се защити и това място да е българският съд.

 

След случая на 3-годишното дете, чиито родители са търсили помощ в три болници преди то да издъхне в „Пирогов”, до NOVA достигнаха много подобни сигнали. Хора съобщават, че на деца е отказан прием в болници в София - и в "Пирогов", и в "ИСУЛ", и в общински болници с мотива, че в Спешните центрове няма педиатри. Или че нощем няма дежурни педиатри.

Страница 1 от 211
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...