Най-важното от Европа и останалия свят - 24novini.bg
Най-важното от Европа и останалия свят - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Пламен Младеновски се отказва от номинацията на ГЕРБ за председателския пост в Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Това съобщи председателя на енергийната комисия в парламента Валентин Николов в профила си във Facebook.

 

63 са новите случаи на коронавирус в България при направени близо три пъти по-малко тестове - 923 PCR теста за последното денонощие. Това показват официалните данни на Единния информационен портал към полунощ. 

От днес на територията на Гърция няма да се допуска преминаването на туристи през ГКПП „Капитан Петко войвода“ от 11 часа и през ГКПП „Маказа“ от 14 часа, предупреждават от МВР.

 

За нашествие от кърлежи в столичните паркове, съобщава Нова ТВ.

Наблюдава се увеличаване на активността кърлежите в градините и парковите пространства в столицата. Мнозина столичани се оплакват от ухапвания при разходки в парка.

Според проф. Ива Христова, зам.-директор на Националния център по заразни и паразитни болести, причината за активизирането на кърлежите е влажното време.

Бум на ухапвания от кърлежи има в цялата страна, не само в софийските паркове.

В момента, когато трайно се установи по-сухо време, активността им ще спадне драстично, казват експертите.

Поредно активизиране ще има през септември – октомври.

Цветанов ще си прибере противниците на ГЕРБ и така ще направи услуга на Бойко Борисов. 

180 са новите положителни проби за COVID-19 при направени 2591 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система.

На 5 юли, в неделя, Водолеите да пуснат тото - ще имат късмет, Рабите ще получат голяма подкрепа, Телецът да се старае повече, а Лъвът ще осъзнае, че му трябва промяна

 

Лятото вече е тук и ако досега сте спазвали диети, за да изваете тяло на модел, то не спирайте дотук. Често видът на тялото хвърля мъжете и жените в депресия и несигурност заради качените килограми.

 

Смята се, че за секса знаем всичко, но все пак намират се факти, които продължават да ни учудват. Това приятно занимание има още много неразкрити тайни като например колко трае най-дългият оргазъм и кой е бил щастливецът, защо жените искат секс в колата, в коя държава се прави най-много секс, кои.... животни правят секс за удоволствие и др.

 

КЕВР и Борисов излъгаха хората, че ще се намали цената на природния газ, така че цените на електроенергията и парното в сметките на хората също да се намалят. От днес нататък хората, които имат претенции за сметките за ток, вода и парно, да се обръщат лично към премиера Борисов. Той носи отговорност.

 

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски коментира казуса с Националния парк "Рила", където багери насипват чакъл по пътеките към Седемте рилски езера. По-рано министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро и премиерът Борисов се скараха кой е виновен за чакъла, платен по оперативна програма "Региони в растеж".

 

Българи масово отказват резервации за Гърция, това е водещото заглавие на „Монитор“. Най-засегнати са хотелиери от Тасос и Самотраки.

 

Страница 1 от 284
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...