Говори Давос: Малко Тръмп и много - чорапите на Трюдо - 24novini.bg

Говори Давос: Малко Тръмп и много - чорапите на Трюдо

Всички в Давос говорят за... чорапите на канадския премиер Трюдо - лилави на жълти патета Всички в Давос говорят за... чорапите на канадския премиер Трюдо - лилави на жълти патета
28.01.2018 | 16:33
(0 гласа)

Давос говори за... чорапите на канадския премиер Джъстин Трюдо.

От няколко дни всички на Световния икономически форум в швейцарското градче Давос говорят за едно и също и то е по-малко з аречта на Тръмп и повече за... чорапите на канадския премиер Джъстин Трюдо.

46-годишният Трюдо, баща на три деца, премиерски син, учител във Ванкувър, а впоследствие и водач на Либералната партия, стана 23-ия министър-председател на Канада през 2015 година. Още тогава младият политик впечатли с нестандартния си стил, който се отдава на факта, че е първият от поколението Х, който успява да заеме най-високия пост в държавата и то в открита надпревара на избори.

След "дипломацията на брошката", запазена марка на американския държавен секретар Мадлин Олбрайт, Трюдо е следващият, който налага своя стил в политиката, но чрез специалния подбор на чорапите си. Това не е първата официална среща, на която канадският премиер се появява с цветни чорапи. Десетки са чорапите с принт, които той демонстрира при всички свои официални срещи и които стават обект на интерес и тълкуване в социалните мрежи и медиите навсякъде по света.

В Давос Трюдо се появи с ексцентрични лилави чорапи на жълти патета, комбинирани с перфектен тъмен костюм и светло синя риза.

Решението му раздели мненията, като едните го одобряваха, а другите се смутиха от пробива на Трюдо в строгия протокол на форума, чертаещ бъдещето на света. Не остана обаче никой, който да не е говорил за лилавите чорапи на патета.

Трюдо от години не се притеснява да показва свой стил и да изглежда различно от официалния. Слага светли и ярки ризи, показва цяла колекция цветни чорапи, отговаря с чувство за хумор на критиците и не им се гневи, а сред жените в страната си младият премиерът се радва на огромно одобрение.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...