Още един журналист обяви, че напуска NOVA - 24novini.bg

Още един журналист обяви, че напуска NOVA

Разследващият журналист Марин Николов, който е в NOVA от 16 години, също напуска телевизията Разследващият журналист Марин Николов, който е в NOVA от 16 години, също напуска телевизията
18.09.2019 | 14:31
(0 гласа)

Приятели, след дълго лятно отсъствие тук, време е да съобщя, че и аз напускам Нова. Официално от днес". Това написа в своя Facebook профил журналистът Марин Николов.

"Случва се със закъснение спрямо Генка Шикерова и Миролюба Бенатова, след като на 31.05. медията предложи на трима ни нови работни условия.

Алтернативата, ако не се съгласим, беше раздяла с телевизията.

Забавянето на избора ми дойде заради отпуск в САЩ, който бях планирал още от зимата за целия юни. Последваха и летните отпуски на ръководството. Поисках детайли по предлагания от Нова договор с мен, от там се съгласиха на някои корекции по него, но аз не приех офертата. Човек трябва да вярва в средата около себе и нещата, които върши там. С такава вяра и отдаденост работих години наред в Нова, но не и сега. Нито в последно време", отбелязва още Николов.

"Гледаме напред. На повечето колеги, с които медията ме срещна от 2003-та насам, голямо благодаря!

Оператори, монтажисти и шофьори, на Вас също! Благодарности към най-близките от екипа зад кадър - съжалявам за недовършените и може би десетките незапочнати истории и журналистически разследвания, които можех да подготвя с Вас. Благодаря на всички за вниманието и признанието! Да си пожелаем безсмъртие сред толкова “главанаци” наоколо!", завършва публикацията си Николов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...