Другата седмица Фандъкова ще каже дали ще се кандидатира - 24novini.bg

Другата седмица Фандъкова ще каже дали ще се кандидатира

Фандъкова инспектира ремонта на столичния булевард "Асен Йорданов" и заяви, че другата седмица ще обяви дали ще се кандидатира за кмет на София. Фандъкова инспектира ремонта на столичния булевард "Асен Йорданов" и заяви, че другата седмица ще обяви дали ще се кандидатира за кмет на София. Нова телевизия
30.08.2019 | 16:38
(0 гласа)

"През следващата седмица ще обявя дали ще се кандидатирам за нов мандат", заяви кметът на София Йорданка Фандъкова днес по време на инспекция на ремонта на бул. "Асен Йорданов" в столичния квартал "Дружба". 

 

 

По думите й ремонтът е тежък и се е забавил, защото в хода на дейностите е възникнал проблем с канализацията.

Наложило се е допълнително мобилизиране на експлоатационните дружества. 

Изпълнителите са успели да наваксат забавянето и в момента ремонтът е в срок, твърди кметът на София.

В края на октомври се очаква строително-ремонтните дейности да приключат и в началото на ноември да бъде пуснато движението. 

"Сега ще се извършва рехабилитация на бул. "Асен Йорданов" от бул. "Проф. Цв. Лазаров" до бул. "Христофор Колумб" и на ул. "Искърско шосе" от бул. "Христофор Колумб" до ул. "Димитър Пешев". Общата площ на реконструкцията на двата булеварда е 3 км", заяви Фандъкова.

Ще бъде подменена цялата подземна инфраструктура, ще има ново улично осветление, ще бъдат изградени тротоари и велоалея, уточни тя.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...