Борисов: Так, так, так! Ей, така се прави магистрала! (видео) - 24novini.bg

Борисов: Так, так, так! Ей, така се прави магистрала! (видео)

Борисов проверява строежа на магистрала "Хемус" Фейсбук на Бойко Борисов
Мария Йорданова 17.05.2019 | 13:00
(0 гласа)

Виждаш ли как става магистралата? Так, так, так! За да стане магистрала. Стигнали са до Правец и са спрели. Това заяви премиерът Бойко Борисов в свое видео във Фейсбук, докато кара и прави инспекция на новия етап от строежа на магистрала "Хемус" в участъка между Боаза и пътя Велико Търново - Русе.

 

 

Както и да го гледаш август месец ще го свършат. Денонощно. За сезона това ще спестява половин час в трафика, тази отсечка,

обяснява още той.

Тука скалата си я чукат, подготвят и заминава за новото трасе. Цяла фабрика. Виждаш ли? Трошат.

Това казва министър-председателят във видеото си, на което се вижда строежа на магистрала "Хемус".

По думите му там се изграждат специални инсталации за пречистване. "За да не се замърсява долу Панега", обяснява премиерът.

"Нали е приятно така? Планина, ливади и след това гледаш как се ражда и как пораства, а в същото време държавният дълг намалява",

радва се и се хвали Борисов. 

После обяснява как "като се отбиеш от магистралата, слизаш долу на Шел, катериш баира, после през селото, пак баира и ще слезем направо на нея."

"Половин час за две минути",

допълва Борисов.

От следващите клипове, публикувани от премиера, става ясно, че

с него са заместник-министъра регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и финансовият министър Владислав Горанов.

Припомняме, че около Великден, още преди да започне официално предизборната кампания за евроизборите, премиерът обеща до 2024 година магистрала "Хемус" да е готова.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...