Видео новини, любопитни и забавни видеа - 24novini.bg
Видео новини, любопитни и забавни видеа - 24novini.bg

Мария Йорданова

Часове преди мача България – Англия фенове се спречкаха.

Търговци от столичния район "Възраждане" заявиха, че плащат такса "спокойствие", като лепят предизборни плакати с Йорданка Фандъкова и с кандидата за районен кмет на ГЕРБ, по витрините на обектите си.

 

Хората в Банкя си искат банята, вчера бях там. Искат минералните извори, искат старата слава на София с минералните извори.

 

Жителите на пловдиеското село Стрелци излязоха на протест тази сутрин заради водата от чешмите им, която е мътна и кална, съобщи Нова телевизия. 

 

Мъж е бил убит в Костенец през миналата нощ, съобщава Нова телевизия. 

Шест човека са загинали миналата нощ в катастрофа край Казанлък, съобщи БНТ. 

 

Фандъкова е обещала на най-скъпите райони Драгалевци, Бояна, Княжево, Симеоново до 2017-2018 година да е изградена каналиация и ангажиментът не е изпълнен. Хората живеят на септични ями. Вчера бях в северните райони, там е по същия начин.

 

Общинската избирателна комисия (ОИК) във Велико Търново реши, че няма нарушение на изборните правила във видео от Фейсбук профила на премиера Бойко Борисов, в което той обикаля с джипа си с кандидата за кмет от ГЕРБ Даниел Панов. 

Седмицата започва с топло и слънчево време.

Професионални успехи за Раците, Девите да мечтаят.

Трима българи и един американец са загинали при стрелба в жилищна сграда в Чикаго, заяви пред Нова телевизия Иван Анчев, генерален консул на България в Чикаго.

САЩ ще изтеглят спешно около 1000 свои войници от Северна Сирия заради операцията на Турция "Извор на мир". Това заяви военният министър на САЩ Марк Еспър пред CBS.

 

Страница 1 от 103
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...