Видео новини, любопитни и забавни видеа - 24novini.bg
Видео новини, любопитни и забавни видеа - 24novini.bg

Super User

Денят ще бъде интересен и динамичен за представителите на Овен и Водолей. Везните трябва да се пазят от конфликти.

И днес ще бъде облачно. Преваляванията ще бъдат предимно от дъжд. В Северна България и в планинските региони е възможно да завали сняг.

 

Университетски и аматьорски отбори представят самоделни роботи на изложението “Робо лига”, което се провежда днес в Интер Експо център в София.

 

Сняг изненада Каталуния и Менорка в Испания през уикенда. Властите съобщават за трима изчезнали. Хиляди хора са без телефони и ток, а над 1300 ученици не са в училищата заради лошото време, предава испанският вестник "Ел Паис".

 

Част от протеста беше изпълнение на песен от Валери Славчев, вокал и китара в група "Хоризонт". Той застана с името и сина си на протеста и заяви, че Валери Симеонов не заслужава да носи името си. Той допълни, че бащата на вицепремиера е направил много за България.

Президентът на Украйна Петро Порошенко влезе в международния обмен с любопитната новина как повози премиера на България Бойко Борисов с бус по ремонтирания път Одеса – Рени, съобщиха украинските медии.

 

06.12.2017 | 05:32

Джордж Маршал

Джордж Маршал

"Когато нещо е направено, то вече е направено. Не гледайте назад. Гледайте напред към следващата цел." 

Джон Роналд Руел Толкин

"И наистина, който търси, обикновено намира, макар и не винаги точно това, което е търсил." 

06.12.2017 | 01:32

Toto Cutugno. Buona Notte

Върховната административна прокуратура (ВАП) се самосезира и извършва проверка за поскъпването на водата, съобщиха от прокуратурата.

Страница 1 от 2
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...