Слави с ирония към кмета, обидил се на "смешник": "Щедър си ти, Живко!" - 24novini.bg

Слави с ирония към кмета, обидил се на "смешник": "Щедър си ти, Живко!"

Слави Трифонов се подиграва с пост във фейсбук на поредния гаф на кмета на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров Слави Трифонов се подиграва с пост във фейсбук на поредния гаф на кмета на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров
18.04.2019 | 15:26
(0 гласа)

"Вчера кметът на Стара Загора Живко Тодоров е обявил кампания. Кампания, в която Община Стара Загора ще набира средства, за да подпомогне община Париж след пожара на катедралата "Нотр Дам". Няма лошо, хора сме, трябва да си помагаме. Но..."

 

Това коментира в профила си във „Фейсбук“ Слави Трифонов към кмета на Стара Загора Живко Тодоров от ГЕРБ.

 

"Кметът на Стара Загора Живко Тодоров е българският Анри Пино.

Анри Пино дава 100 милиона лични средства, а Живко Тодоров събира пари от гражданите, които са го избрали.

Щедър си ти, Живко, щедър!

След като вожда на Живко - Бойко Борисов, обяви, че България е готова да помогне на Франция, сега и Стара Загора ще помага на Париж.

Тук българският народ има поговорка – “Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крак”.

Само дето у нас и волът е жаба…но както и да е.

И въобще - това Стара Загора и България да събират пари за Париж и Франция е все едно Сомалия да събира пари за храна за Англия, защото ги чака глад след Брекзит", пише в поста си Слави Трифонов.

За последно на 22 февруари кметът на Стара Загора от ГЕРБ се прочу с това, че за да оправи пробелма с винетките, измести табелата на града 2 км на запад в посока с. Богомилово.

Той доби известност и с делата срещу свои избиратели, които бяха написали негативни мнения за манадта му във Фейсбук. Последното такова дело беше на кмета срещу младеж на 26 години,

написал в пост, че е "смешник".

След като Стара Загора се организира да събира пари за съдебните такси на момчето и станаха известни още дела на кмета, градоначалникът даде брифинг и се отказа от делата.

Преди това Живко Тодоров от ГЕРБ пък се прочу с дрането на прасета до разкопките на Августа Траяна и със стеснения вместо разширен мост на входа на града,

при рязането на лентата на който

премиерът Бойко Борисов бе освиркан, а протестиращи му поднесоха вафла "Своге" (видео),

за да му напомнят, че фирмата изпълнител на моста е същата, посторила пътя убиец до Своге, където загубиха живота си 20 души през август 2018 г.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...