Видео новини, любопитни и забавни видеа - 24novini.bg

Видео новини, любопитни и забавни видеа - 24novini.bg

Финансовият министър Владислав Горанов съобщи след Коалиционния съвет днес, че цената от 1000 лева на "Гражданската отговоронст" е спекулация, която цели обществено напрежение. Според него наредбата на КФН, където е предвидено поскъпването, е на много ранен етап на обсъждане.

 

Българските строителни фирми трябва да следят внимателно как се се развива изграждането на новите стадиони в Катар за Мондиала през 2022 г.
Ако България бъде домакин на Световното първенство през 2030 г. подобни модерни съоръжения трябва да бъдат изградени и у нас.

Мая Манолова се качи на влак, след като от финансовото министерство обявиха, че й взимат охраната и колата от НСО. Не само тя и екипа ѝ се събраха в студено купе, но също така обявиха, че не могат да бездействат осем часа, а ще използват времето и ще отворят приемна във влака за проблемите на гражданите. 

 

Видео, на което малко мече се опитва да догони майка си по стръмните заснежени склонове в Русия, предизвика вълнения в социалните мрежи. 

 

Изключителен рефлекс от Роджър Федерер. Швейцарецът върна топката в полето на Новак Джокович, въпреки че тя се отклони в мрежата миг преди това.

Днес с епроведе церемонията по издигане на националния флаг на България пред Президентството по повод Деня на народните будители 1 ноември.

Няма дъжд, няма студ, няма вятър - храната в Италия е толкова вкусна, че нищо не е в състояние да откаже хората да се радват на живота, ароматните пици и пастата, която те кара да си оближе пръстите.

 

Сняг изненада Каталуния и Менорка в Испания през уикенда. Властите съобщават за трима изчезнали. Хиляди хора са без телефони и ток, а над 1300 ученици не са в училищата заради лошото време, предава испанският вестник "Ел Паис".

 

Част от протеста беше изпълнение на песен от Валери Славчев, вокал и китара в група "Хоризонт". Той застана с името и сина си на протеста и заяви, че Валери Симеонов не заслужава да носи името си. Той допълни, че бащата на вицепремиера е направил много за България.

Една от легедните на леката атлетика Юсейн Болт става професионален футболист. 

 

Горещи теми