Технологии, иновации - 24novini.bg
Технологии, иновации - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

12 достигна жертви на пътя само за последните четири дни, в които се проведе специализираната полицейска акция на КАТ. Ранените са 89 души, а общият брой на регистрираните нарушения – над 20 хиляди, става ясно от статистиката на МВР за времето, в което се проведе специализираната полицейска акция на КАТ.

 

Стотици българи и румънци заминават на почивка в Гърция и преминват през ГКПП "Кулата - Промахон".

Въвежда се временна организация на движението за ремонт на бул.„Асен Йорданов” от бул. „Шипченски проход“ до бул. „Христофор Колумб“ и на ул. „Искърско шосе“ от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Димитър Пешев.

 

Очевиден спад на Дунав видя репортер на 24новини.бг. при Дунав мост днес. Преди дни в Русе бе обявена отпаснот от наводнение, заради ръст в нивото от 50 сантиметра на денонощие, но сега реката е в нормалните си нива. На 11 юни реката бе дълбока над 705 см при Русе, а днес нивото й е 505 см.

 

Два дни преди изборите в Истанбул, които ще решат дали градът ще падне отново в ръцете на опозицията на Ердоган, след касирането на вота първия път, проучване на нагласите на гражданите сочи отново преднина на кандидата на опозиционната Републиканска народна партия, съобщава агенция IHA.

Снощи от 10-ия етаж на УМБАЛ "Пловдив" е скочил мъж, приет преди два дни с дихателни проблеми. Нищо не е показало признаци на намерение за самоубийство. Това разказаха от пресцентъра на лечебното заведение за пациента от село Маноле.

Гоце Делчев се е определял като българин и това е безспорен исторически факт, но се е борил за независима македонска държава Това каза македонският президент Стево Пендаровски в интервю, което ще бъде излъчено тази вечер по местна телевизия.

"С една седмица ще забавим решението за партийните субсидии, толкова години не е взето". Така коментира от Брюксел премиерът Бойко Борисов отложеното гласуване за намаляване на партийните субсидии.

Магистрала "Тракия" е затворена в района при Карнобат, като има движение само в аварийната лента и въведен обход през Карнобат заради тежка верижна катастрофа с поне двама загинали.

 

Тежки инциденти със загинали млади хора станаха по пътищата на страната в последните няколко часа.

Софийският градски съд (СГС) прекрати едно от делата, които фирмата с евтините апартаменти на Цветан Цветанов и хората от властта - „Артекс“ - заведе.

 

Шест часа се чака на опашка за получаването на нова книжка, установи проверка на "таен клиент", за която беше разказано на конференция в Министерския съвет.

Страница 1 от 177
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...