Технологии, иновации - 24novini.bg
Технологии, иновации - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

От години Комисията за финансов надзор ограничава правата на наследниците на хора, осигурени във фондовете за допълнително пенсионно осигуряване. Това е станало чрез инструкция на надзорния орган, която противоречи на кодекса за социално подпомагане и закона за наследството.

Само 77 заразени с коронавирус у нас за последното денонощие. Това сочат данните от Единния информационен портал, но пък и направените тестове са значително по-малко – едва 1198 PCR-а.

„С опита си да атакува по брутален начин президентската институция господин Гешев потъпка публично правовия ред в държавата и в голяма степен предизвика вълната от протести. Господин Гешев, волно или неволно, успя да свали господин Борисов от власт преди изтичането на поредния му непълен мандат.“      

 

Зверска катастрофа на "Тракия" отне шест живота днес следобед. При нелеп инцидент край Стара Загора животът си загубиха шестима, а има и ранени.

"Различни политически групи провеждат протести и контрапротести в района на Министерския съвет в София. Очаква се повтарящите се протести и контрапротести да продължат поне до 16 юли".

 

Гергина Тончева, първият директор на Националната гимназия за древни езици и култури „Константин Кирил Философ“ (НГДЕК), още известна като Класическата гимназия, е починала.

 

Бойко Борисов в извънредно изяввлени екъсн снощи в Фейсбук обяви, че се подготвя да бъде запален Партийният дом  иподчерта, че остава на власт.

 

Двамата пострадали при сблъсъците с полицията по време на петъчния антиправителствен протест в столицата са в добро състояние, но остават в болница. По-рано в социалните мрежи за единия се твърдеше, че е починал, но информацията не е вярна.

 

За трети пореден ден няколко хиляди души се събраха на протест в центъра на София снощи. Този път той е адресиран срещу полицейското насилие, на което станахме свидетели в петък вечерта.

 

Президентът не можа да разбере какво означава институцията и води лични и персонални битки.

 

Отговорност за безредиците в центъра на столицата вчера вечерта нови лично президентът Румен Радев. Хората на площада бяха подведени и превърнати във фон на шпицкомандата на Васил Божков, обясни на брифинг на политическа партия ГЕРБ депутатът Тома Биков.

Автобуси с привърженици на ДПС пристигат в парк Росенец от цялата страна. Тук сме да не допуснем нова Катуница, твърдят мъжете пред Би Ти Ви, визирайки метежите в ромското село през 2011 г., след като роднини на цар Киро прегазиха момче заради семейна вражда.

 

Страница 1 от 287
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...