Туитър няма да навлиза в китайския пазар - 24novini.bg

Туитър няма да навлиза в китайския пазар

Туитър отказва да влезе на китайския пазар. Туитър отказва да влезе на китайския пазар. Архив
29.10.2019 | 23:19
(0 гласа)

Туитър не възнамерява да навлезе на китайския пазар, където интернет платформата на социалната мрежа е блокирана. Това заяви главният финансов директор на "Туитър" (Twitter Inc.) Нед Сийгъл. 

 

 

По думите му компанията ще се  съсредоточи върху подобряване на потребителските услуги на "достъпните" пазари.

Сийгъл обясни, че иска потребителите на социалната мрежа да се чувстват в безопасност, докато използват платформата и да могат да се доверят на информацията, която виждат. 

Той подчерта, че компанията също така е подобрила рекламните си услуги. "Ние се стремим да помогнем на повече рекламодатели и на съществуващата ни база от рекламодатели да се справят по-добре като стартират нови продукти и услуги", допълни главният финансов директор.

По-рано тази година "Туитър" обяви, че вече няма да рекламира "контролирани от държавата новинарските медии" и спря над 900 акаунти, за  които се предполагаше, че играя роля в китайската "държавна информационна кампания" за делегитимиране на протестите в Хонконг. Компанията също така блокира акаунти и на държавни кубински медии и на лидера на комунистическата партия в страната Раул Кастро.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...