Руски ултрамодерен робот се оказа човек в костюм (ВИДЕО) - 24novini.bg

Руски ултрамодерен робот се оказа човек в костюм (ВИДЕО)

13.12.2018 | 14:20
(0 гласа)

Робот, рекламиран като най-модерния руски андрои, се оказа просто ... човек в костюм, съобщиха светоните информационни агенции. Борис, както се казва роботът, беше сензацията на руската технологична конференция и първоначално бе аплодиран за "човешките" си подохка и стил на танцуване. 

Той стана толкова популярен, че руските насионални телевизии го рекламираха като най-модерното изобретения на държавата и връх на руската технологична мисъл. 

Вчера обаче стана ясно, че не става дума за някаква свръх технология, а за много добър костюм, а медиите се опитаха да замажат скандала с твърдението, че Борис е имал за цел да привлече децата и младежите към роботиката. 

Съмненията се породиха освен от твърде прецизните му движения и лековатото чувство за хумор, така и от факта, че "се появява от нищото". Ако бепе жив, щеше да е сензация като андроида София и да се знае за неговото разработване от много отдавна. 

Най-убедителна обаче е снимка, на която се вижда човешки врат в костюма.  disappear soon after the robot was pointed out not to be a robot at all. But it is online once again.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...