Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg
Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg

24novini

Хороскопът за 11 юли посочва, че Телецът трябва да е решителен, стар проблем ще разтревожи Девите, но ще го решат, Везните да избягват опасните води днес, Водолеят да помисли за промени в живота си, Козирогът да се пусне по течението

В петък отново ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са предимно между 29° и 34°, в София 29°.

 

Хороскопът за седмицата до 14 юли вещае решаване на проблемите на Близнаците, за Девата всичко върви по вода, тласък в любовта на Рибите, Ракът да се потруди да си довърши делата

Премиерът Бойко Борисов е призован днес на разпит в Специализираната прокуратура заради комуникацията си с бизнесмена Пламен Бобоков. За разменените съобщения с премиера съобщи самия Бобоков и ги показа в телевизионно интервю пред bTV.

 

Астро-аспекти са седмицата от 7 до 14 юли: През тази седмица е по-добре да се въздържате от вземане на важни решения, да стартирате нови проекти и да започнете важна промяна. На 8 юли R-Меркурий е в квадратура с Марс. На 12 юли Меркурий излиза от ретроградност, но преди да стане директен ще бъде стационарен, при което все още не бива да се разпускате.

На 31 май Министерството на туризма обяви, че 25 плажа в страната от общо 109 ще бъдат с безплатни чадъри и шезлонги. На практика обаче в началото на юли плажните принадлежности са на цени, често скандални, като шатрите например стигнаха цена от 100 лв. на някои от плажовете на концесионерите, а чадърите и шезлонгите са от 2,50 до 25 лв. за ползване цял ден. 

„Сега след Поморие и Приморско има пречиствателна станция. Като дойдат туристите отварят колекторите, влизат л*ната през плажа и от там в морето“.

 

174 000 здрави кокошки носачки ще бъдат избити във втория по големина птицекомбинат у нас по нареждане на Българската агенция по безопасност на храните, съобщи в. Сега.

 

Дните между 4 и 10 юли са време за тежък избор за Телеца, лукс за Девите, рискове за Везните, нова страница в живота на Стрелеца, за Водолея невъзможното става възможно.

 

За точно 30 починали от COVID-19 в Италия през последното денонощие, съобщиха световните агенции.

 

Дългият хороскоп до 5 юли предвещава сложно време за Телеца, любовни трепети за Водолея, хармония за Везните, Скорпионът да внимава с парите, Стрелецът ще нареди пъзела на живота си най-накрая

 

Европейската комисия подаде жалба срещу България в Европейския съд в Люксембург заради неизпълнение на задълженията по Рамковата директива за морска стратегия (Директива 2008/56/ЕО).

 

Страница 1 от 45
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...