Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg
Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Днес е противопоказен интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. По малко да се чете и да се стои пред телевизор и компютър. Ако днес отправяте енергията и любовта си към другите хора, грижите се за тях, това ще ви се изплати с помощ по всяко време.

 

Овен – Денят е благоприятен като цяло. Шансовете за постигане на успех са добри, особено след като имате надеждни съюзници, приятели, към които можете да се обърнете за помощ. Добре би било да не бързате, а сериозните решения да вземате самостоятелно.

Телец – Днес ще бъдете в емоционален възход и желание за промени. Любовните взаимоотношения се характеризират с емоционална наситеност и силно влечение към физическата страна на любовта. Въпреки това бъдете внимателни с думите, за да не обидите вашата половинка.

Близнаци – Доста е вероятно да завършите успешно това, което сте започнали по-рано. Резултатите могат да надминат вашите очаквания. Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено.

Рак – Денят обещава да бъде продуктивен. Благодарение на тънката си интуиция ще можете да вземете правилните решения. Усещате, че препятствията остават назад и всичко започва да се развива с лекота.

Лъв – Днес щастието ви е във вашите ръце, от вас зависят много неща. Обстоятелствата са благоприятни и има шанс да постигнете отдавна поставена цел или желание. Ще получите полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения.

Дева – Денят ще премине добре, ако бъдете търпеливи и не се поддавате на нервността. Нужно е да запазите спокойствие и така лесно ще избегнете конфликтите с другите. На някои от вас ще им се наложи да помагат на хора, които са в затруднено положение.

Везни – Днес няма да е лесно да постигнете това, което сте си намислили. Може да срещнете трудности, може би ще ви спират действията на други хора. Не е изключено да се появи сложна задача, за която трябва да намерите бързо решение. Бъдете любезни и приятелски настроени към тези, които са ви скъпи.

Скорпион – Обстоятелствата могат да променят мнението ви за доста неща. Днес не всичко ще се случва по този начин, по който сте очаквали. Не флиртувайте с колегите си. Не е добре да смесвате деловите с личните отношения.

Стрелец – Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като цяло ще е успешен. Справяте се доста добре. Доказаните методи невинаги водят до желаните резултати, но не се страхувате да експериментирате и да търсите нови начини за постигане на целите си.

Козирог – Въпреки че може да срещнете трудности, влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Ще се открият добри възможности. Избягвайте да разпилявате енергията си и се фокусирате върху това, което считате за важно за себе си.

Водолей – Тези, които са свободни, ги очакват вълнуващи моменти. Обвързаните представители на знака да избягват да флиртуват. Вместо това обърнете повече внимание на вашата половинка. Денят е отреден само за вас.

Риби – Денят е хубав, макар и не толкова плодотворен. Нещата може да придобият добро развитие. Свободните представители на вашия знак имат добри шансове да привлекат вниманието на лицата от другия пол.

На 3 април ще духа слаб вятър от южната четвърт, в Северозападна България вятърът за кратко ще се ориентира от североизток. Максималните температури ще са между 9° и 14°, в София – около 11°.

От 1 април основните заплатите на народните представители са с нас 375 лв. по-високи - по 4248 лева. Това изчисли сайтът "Офнюз", като добавя, че това е само основната им заплата.

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев подписа договор с обединение ДЗЗД „ДЕТСКО ЗДРАВЕ" за извършване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница.

 

Спортните и фитнес зали у нас са сред най-засегнатите от мерките на правителството за преодоляване на коронавирусната криза. Всички зали са затворени и приходите са нулеви.

 

Средно по 2934 души на ден се регистрират като безработни, обяви социалният министър Деница Сачева в четвъртък на брифинг в МС.

 

Парламентът се мести в НДК, за да са депутатите на голямо отстояние. Това е вариант, обсъждан, след като стана ясно, че д-р Хасан Адемов от ДПС е с вируса.

 

Най-вероятно ще предложим матурите да се проведат на 30 май и 1 юни, а връщането на децата на училище да стане на 14 май. Няколко съботи след това може би ще се наложи да отучваме, но това ще се обсъди тепърва с учителите и това няма да са задължителни практики за всички учители и училища, а за изостаналите от дистанционното образование часове.

 

Депутатът от ДПС д-р Хасан Адемов е заразен с коронавирус. Това съобщи на извънреден брифинг в парламента малко преди полунощ снощи председателят Цвета Караянчева. Тя е била информирана лично от него.

 

Депутатът от ДПС Хасан Адемов е заразен с коронавирус. Това съобщи на извънреден брифинг в парламента малко преди полунощ председателят Цвета Караянчева. Тя е била информирана лично от него.

 

Оранжев код за обилни валежи от сняг е в сила за 2 области в страната, а жълт е кодът в 17 области за 1 април.

Средната борсова цена на суровия петрол тип Брент на международните пазари от началото на месеца се понижи с 47.4% от 51.9 долара/барел на 2 март до 26.5 долара/барел, съобщиха от Агенция "Митници" в края на март.

Страница 1 от 242
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...