Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg
Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

България да постави на следващото заседание на Съвета на ЕС въпроса за приемането на общ европейски план за действие в случай на внезапно увеличение на миграционния натиск по външните европейски граници.

 

Адвокатът на Джок Полфрийман е внесъл искане той да бъде освободен от Бусманци и да отиде на външен адрес. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов след днешното заседание на Съвета по сигурност към Министерски съвет.

 

По искане на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) са допуснати обезпечителни мерки върху имущество на Вълчо и Маринела Арабаджиеви, както и на 9 юридически лица.

Инцидент на "Хемус" предизвика километрична тапа днес по-рано през деня.

Apx. Xpиcтo Гeнчeв консултира голяма част от градоустройствената концепция в управленската програма на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова. По думите му, София тpябвa дa ce aдaптиpa ĸъм нyждитe нa xopaтa, а "Визия за София" е утопия, защото звучи красиво, но крие сериозни опасности. Не може животът на хората да се подчинява на документ и не такъв е модерният подход към визията за развитието на един град, смята арх. Генчев.

В Министерството на околната среда и водите бяха подписани договорите за финансиране на три транспортни проекта по Оперативна програма "Околна среда" на обща стойност 217 млн. лв.

 

Какво обещават кандидатите за кметове на София Йорданка Фандъкова и Мая Манолова за решаване на проблема с презастрояванете на столицата - това сравни 24новини.бг в програмите на двете фаворитки в състезанието.

 

Собствениците на терени, предназначени за строителство, ще бъдат справедливо обезщетявани. Повече няма да позволя застрояване на нито една градинка, парк, междублоково пространство, зелена площ, градинка.

 

Основните опоненти за кметския пост в София Йорданка Фандъкова към момента води с 1,7 процента пред Мая Манолова. Това прецизно измерване е на социологическата агенция "Алфа рисърч" и е оповестено на сайта на агенцията. Подобен процент е в рамките на социологическата грешка.

Сигнал за намерени трупове на диви свине е подаден снощи в ДГС - Върбица. Това съобщиха от Североизточното държавно предприятие.

 

Днес ВКС заседава по касационното разглеждане за възобновяването на делото за условно предсрочно освобождаване на Джок Полфрийман, което бе изтеглено по-рано във времето - за 7 октомври.

 

Не може да има автобус за гражданите до Витоша само в събота и неделя. Така управата на София и концесионерът са направили планината практически недостъпна за хората. Това каза на Витоша до спрения Драгалевски лифт гражданският кандидат за кмет на столицата Мая Манолова.

Страница 1 от 203
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...