Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg
Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Цели държави в Южна Америка останаха без достъп до електричество след най-масовото спиране на тока в историята.

В последните дни случаите на самоубийства на възрастни у нас зачестиха. Средно по двама българи на ден отнемат живота си, като годишно броят на самоубийците у нас е около 680 души, от които над 500 мъже и над 100 жени. Опитите обаче са четири пъти повече.

Средната оценка от държавните зрелостни изпити по български език и литература тази година е „Добър (4,06)” и това е най-слабият резултат от 10 години насам.

 

"Ако Мая Манолова е кандидат за кмет на София, по-добре да е като с Румен Радев - с инициативен комитет, но основните поддръжници да са БСП", заяви депутатът от БСП Стефан Данаилов.

"Месеци наред пишем до премиера държавата да влезе в ролята си и да контролира картелите и монополистите. Цените на горивата помпат инфлацията в дъжаната. В момента няма чуваемост". Това каза по време на протеста срещу цените на горивата  Красимир Митов от "Защита".

 

Средната оценка от държавните зрелостни изпити по български език и литература е „Добър (4,06)”, обяви на брифинг днес зам.-министърът на образованието Таня Михайлова. Това е най-слабото представяне на зрелостниците откакто този формат беше въведен през 2008 г., отчетоха от МОН.

 

ТИР се блъсна и спря трафика за Варна по магистрала "Хемус". От АПИ уточниха, че става дума за навлязъл погрешка в насрещното движение ТИР.

 

Отвеждащ тръбопровод на амонячния цех в димитровградския завод за изкуствени торове се е спукал и запалил снощи, съобщиха от пожарната.

 

 

Снощи около 20.00 ч. в училищен двор в Пазарджик метална врата е премазала момче. Инцидентът става в Спортното училище в Пазарджик. Момченцето е със счупена ключица, която е шинирана, и няколко по-леки наранявания.

Изграждане на скоростен път между Варна и Бургас, поискаха кметовете на ГЕРБ на двата града на общ форум. Димитър Николов - кметът на Бургас, и Иван Портних - кметът на Варна,  се събраха, за да обединят усилия и да съфинансират проект на АПИ.

 

"Месеци наред пишем до премиера държавата да влезе в ролята си и да контролира картелите и монополистите. Цените на горивата помпат инфлацията в дъжаната. В момента няма чуваемост". Това каза по време на протеста срещу цените на горивата Красимир Митов от "Защита".

 

От днес до края на седмицата през ГКПП Маказа се очаква засилен трафик, във връзка с което от ГД "Гранична полиция" съветват да се ползват и другите пунктове.

Очаква се образуване на колони от турски, румънски и български автомобили, основно на изход от България.

За времето 14-16 юни именно на Маказа е най-завишен пътникопотокът,тъй като той е най-често използван от румънските граждани.

Гранична полиция предупреждава, че през прохода автомобилите ще се увеличат два пъти, а пътниците – три пъти, в сравнение с обичайния трафик.

"Гранична полиция" е осигурила достатъчно служители, но инфраструктурата на пункта е ограничена. Освен това, в резултат от намаления брой гръцки полицейски служители, вместо 4 трасета, работят 2 – по едно на изход и на вход, предупреждават властите още.

Страница 1 от 190
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...