Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg
Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Те много добре знаят какво трябва да се прави за да се управлява кризата в условия на зараза. Също така знаят и че спешните тестове са просто задължителни и то не веднъж, а постоянно. Но ще го направят само за Тях и близките им.

 

Такава актуализация на бюджета напомня теглене на бързи кредити. Актуализацията не отчита епидемията от безработица и верижни фалити, нито предвижда икономии и преструктуриране на разходите в публичната сфера.

Снощи потвърдените случаи на COVID-19 у нас бяха 399. Новите лабораторно доказани случаи са 33, като 21 от тях са в София, а един е в Русе - нова област със заразен.

399 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас. Новите лабораторно доказани случаи са 20, като 19 от тях са в София, а един в Перник.

Окръжната прокуратура в Стара Загора води разследване за умишлено умъртвяване на новородено дете, информират от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

 

На 31 март, във вторник, облачността ще започне да се увеличава и вплътнява. Ще духа слаб до умерен северозападен, в Източна България северен вятър.Ще има слаби валежи от дъжд.

Полицията с палки и оръжия пази супермаркетите на италианския остров Сицилия след случаи на за грабежи от местни жители, които вече не могат да си купят храна, предаде БНТ.

 

Със заповед на министъра на здравеопазването, считано от 19,00 часа на 31 март 2020 г. се отменя 14-дневната карантина в град Банско.

 

25 са новите случаи на COVID-19 по данни на Националния оперативен щаб. Така общо потвърдените у нас случаи на COVID-19 стават 379 след 359 снощи към 17,00 ч. Сутринта по време на брифинга на Оперативния щаб съобщи, че 43 % са жени от заразените. Най-младият пациент е на 3 години, най-възрастният - на 86 г. До 00 часа в събота всички имат гартисен период да си закупят маски.

Здравният министър Кирил Ананиев разпореди днес гражданите да носят маски на всички открити и закрити обществени места.

 

Пет са новите случаи на COVID-19 по данни на Националния оперативен щаб. Така общо потвърдените у нас случаи на COVID-19 стават 359. Сутринта по време на брифинга на Оперативния щаб те бяха 354 души.

 

Заради всяване на тревога у гражданите, Софийската районна прокуратура се самосезира срещу лидера на политическа партия "Възраждане", Костадин Костадинов.

 

Страница 1 от 259
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...