Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg
Актуални спортни новини, резултати, трансфери - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Автобуси с привърженици на ДПС пристигат в парк Росенец от цялата страна. Тук сме да не допуснем нова Катуница, твърдят мъжете пред Би Ти Ви, визирайки метежите в ромското село през 2011 г., след като роднини на цар Киро прегазиха момче заради семейна вражда.

 

Масово ходене на охраняем плаж ще се състои в бургаския парк “Росенец“ до луксозния почивен комплекс, свързан с почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Повод за инициативата е инцидентът, при който бившият министър на правосъдието Христо Иванов и двама представители на партията „Да, България“ не бяха допуснати до морския браг от служители на НСО, които охраняват района.  

Радев във втория ден на протеста отново слезе долу при хората и заяви: "Няма сила, която да спре протеста срещу мафията".

НСО оттегли искането си да блокира по суша и вода Догансарай в парка Росенец. Шефът на службата подаде оставка.

Новите ограничения за коронавируса влизат в сила от днес: без закрити дискотеки, спорт без публика, празненства до 30 души са те накратко.

Хороскопът за 10 юли сочи за Овена, че ще постигне целите си, за Скорпиона - твърде висока цена, за Стрелеца - печалба, за Телеца - незабравима среща

 

Зараза от Covid-19 има и в българския военен контигент в Афганистан. Това съобки началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов през БНР.

 

Управляващите подготвят промяна в Изборния кодекс, с която да отменят машинното гласуване.  На 15 юли да се съберем пред Министерския съвет и да започнем верижен протест пред всяка институция, отговорна за машинното гласуване. Гражданите няма да излязат да гласуват, ако няма активни действия за опазване на резултата от изборите.

 

Лихвите по кредитите, достигнали в края на миналата и началото на тази година рекордно ниски нива, започват да нарастат през второто и третото тримесечие на 2020 г., отчита БНБ в последното си издание "Икономически преглед".

 

Рязък скок с рекордните 240 новозаразени за едно денонощие в България отчита Единният информационен портал.

Нов протест заля Белград, въпреки че президентът Вучич обяви отлагане на решението за карантина. 

 

Започва втори опит за нов председател на КЕВР през юли.

 

Страница 1 от 286
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...