Ясни са представителите на България на Световното по художествена гимнастика - 24novini.bg

Ясни са представителите на България на Световното по художествена гимнастика

07.08.2018 | 20:24
(0 гласа)

Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн ще представят България в индивидуалната надпревара на предстоящото световно първенство по художествена гимнастика в София.

 

Шампионатът ще се проведе в „Арена Армеец” от 10 до 16 септември.

 

Една страна не може да бъде представяне от повече от 4 състезателки в индивидуалните дисциплини, затова от Федерацията по художествена гимнастика трябваше да посочат кои ще са българските представители.

Тасева, Владинова и Калейн ще се борят заедно в отборната надпревара и ще спорят за медалите в многобоя и на финалите на отделните уреди.

Организацията върви много динамично. Работи се от сутрин до вечер. Искам да преживеем неповторимо състезание и невероятна атмосфера за почитателите на художествена гимнастика, заяви пред бТВ президентът на българската федерация Илиана Раева.

 

За нас е изключително важно да се представим добре, като един отбор, и да се борим за златния медал в отборното класиране, подчерта Тасева.

Като отбор сме много по-силни. Много по-лесно е, когато знаеш, че имаш подкрепа. Шансовете ни са големи, убедена е Владинова.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...