Сираков разкри сагата с Васил Божков и акциите на Левски - 24novini.bg

Сираков разкри сагата с Васил Божков и акциите на Левски

Сираков разкри сагата около акциите на Левски и Божков Сираков разкри сагата около акциите на Левски и Божков
29.06.2020 | 15:01
(1 глас)

Собственикът на 51% от контролния пакет акции на Левски – Наско Сираков, разкри цялата сага покрай прехвърлянето на „ценните книжа” на „сините” от обвиняемия Васил Божков, за да дойдат при него.

"Който и да споменеш, според мен, в интерес на истината, колкото и нескромно да звучи, аз ги заслужавам най-много. Защото аз съм най-успешният и футболист, и ръководител от новата история на Левски и това също е истина", каза той.

От 71 или 72 трофея, които е спечелил Левски в историята си, аз съм свързан с 27.

Не съм се запитвал защо Васил е избрал мен, макар че с Васил сме приятели от 30 години, посочи Сираков, цитиран от gong.bg.

Аз му се обадих на другия ден, след като стана този цирк в срядата през Министерски съвет, което за мен беше едно тотално безобразие, поне аз така го приех, коментира Сираков.

Аз в четвъртък сутринта му се обадих, звънях му по телефона, той не ми вдигна. Пуснах му съобщение, че имам някакво решение евентуално за акциите и той ме набра следобед към 2,30-3!. Тоест не той се сети за теб, а ти го потърси?", попита водещата от Канал 3. 

Събеседникът отговори, че десетина дена преди това се е обадил на Божков

и му е казал, че ако иска да направи нещо добро за Левски, трябва да прехвърли акциите на Тити Папазов, защото той притежава хъс, амбиция и непримиримост.

"Но в този ден след "шоуто" на Сашо през Министерски съвет, реших аз да поема тази отговорност!", добави Сираков.

"Виж сега, аз нито искам да съм адвокат на Бойко, нито да съм прокурор срещу Васил. Още един път го заявяам, мен ме обиди, страшно се почувствах обиден и омерзен от това, което се случва с любимия ми клуб. Нито искам да влизам защо единия го е направил. Разбирам и бях сигурен, че Бойко няма да ги приеме! Нормално е, че няма да ги приеме и го знаех от първата секунда, бях сигурен.

Просто смятам, че не беше нормално в случая Левски да става заложник на когото и да е и на неговите интереси. Аз, когато съм бил футболист, никога не сме били заложници на политиката. А това, че някои политици са били левскари, ами то е имало много повече политици цесекари.”

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...