Тити Папазов: Акциите на Левски ще бъдат в мен - 24novini.bg

Тити Папазов: Акциите на Левски ще бъдат в мен

Тити Папазов ще държи акциите на "Левски", съобщи самият той Тити Папазов ще държи акциите на "Левски", съобщи самият той
11.05.2020 | 17:00
(0 гласа)

Треньорът на баскетболния "Левски Лукойл" Константин Папазов коментира пред bTV, че "Левски“ няма да бъде оставен да фалира от настоящите собственици, а акциите на „сините“ ще му бъдат изпратени.

Папазов отхвърли възможността "Лукойл" или "Ефбет" да спонсорират клуба.

Преди дни финансовият благодетел на "сините" Васил Божков, който се намира в Дубай и срещу когото има повдигнати обвинения от българската прокуратура заяви готовност да продаде акциите на клуба на всеки един "сериозен инвеститор" или да ги подари на феновете, ако по този начин ще спаси клуба. Един от желаещите е именно Константин Папазов.

"Голямата новина от днес е, че г-н Божков и г-н Попов няма да фалират "Левски". Това означава, че ще бъдат изпратени акциите и няма по никакъв начин да възпрепятстват оцеляването на "Левски", заяви Папазов.

"Смятам, че в света е измислена една дума, която олицетворява всичко в този момент - тя е "Благодаря"!

Аз благодаря от името на хората, които обичат "Левски" за това, че се дава възможност клубът да не фалира, защото оставяйки в ръцете на г-н Божков - безспорно най-добрият от тези, които са управлявали, той няма възможност да изпълнява по начин, по който до момента безупречно финансираше клуба."

"Акциите на "Левски" ще бъдат в мен! 24 часа ще се наспя първо...

Аз не съм параван или нечия подлога! Само мога да кажа едно нещо - че "Левски" показа от 1 февруари до 14 март на какво е способен човекът, който обича "Левски" - обикновеният "син" фен...

Първо ще покажем каква е нашата класа, но "Левски" има зад гърба си марката, най-великото име и хората, които са последователи на това име. Никой няма зад мен. Никой! Зад мен е "синята" общност“, коментира още Тити Папазов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...