Борисов: Аз съм болен левскар. Левски ще го има и след Божков - 24novini.bg

Борисов: Аз съм болен левскар. Левски ще го има и след Божков

Борисов се нарече "болен левскар" и каза, че и след Божков "Левски" ще го има Борисов се нарече "болен левскар" и каза, че и след Божков "Левски" ще го има
23.01.2020 | 17:40
(1 глас)

Няма връзка между Професионален футболен клуб Левски и доклада на държавната финансова инспекция (АДФИ), посочи в началото на правителствено заседание премиерът Бойко Борисов.

Вчера стана ясно, че над 200 млн. лева не са постъпили в хазната заради различно третиране на лотарийните оператори.

Борисов определи като „дълбоко неверни“ твърденията за национализация на частните лотарии и потвърди, че утре ще разговаря с феновете на Левски и ще ги запознае с доклада на финансовата инспекция: “Аз съм левскар всички знаят и то болен левскар. Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков и ще го има след Божков. Завинаги" ,каза той.

 

"Трябва ли, когато дойде този доклад по презумпция, защото мога да си помисля неща, да трябва да го скрия?", попита Борисов на заседанието на МС и добави: 

"За каква национализация – изведнъж започват някакви срещи с фенове, някакви предупреждения –

за какво, че не съм скрил доклада ли?!

Никой на никого не взима фирма, тази дейност е лицензионна и ако някой не си е платил таксите, ще му се отнеме лиценза, фирмата си е негова“, добави премиерът.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...