Домусчиев за Васил Божков: Не ме е заплашвал! - 24novini.bg

Домусчиев за Васил Божков: Не ме е заплашвал!

Кирил Домусчиев отрече да е бил заплашван от Васил Божков Кирил Домусчиев отрече да е бил заплашван от Васил Божков
21.01.2020 | 08:00
(0 гласа)

Бизнесменът и собственик на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че никога не е бил заплашван от Васил Божков. Той коментира думи на Цветомир Найденов.

В понеделник Домусчиев получи награда "Венец на победителя" за принос към спорта. Това се случи по време на "Нощта на шампионите".

Церемонията бе организирана от ММС и БСТ. "Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал. Ако има нещо, което г-н Найденов има да казва, да го каже в прокуратурата.

Още преди 2 години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта аз бях против. На този етап не мога да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим. Аз съм радетел всеки един клуб да има добри стопани и богати хора зад себе си. Подобни неща не са добри за футбола. Не мисля, че има действия срещу Левски", каза босът на Лудогорец, цитиран от topsport.bg.

Той коментира и наградата, която получи - "Венец на победителя". "Тази награда е признание за това, което съм направил през годините за българския спорт. Тя ме мотивира да довършим всичко, което сме започнали - на стадиона в Разград му остава само една трибуна да бъде построена и той ще стане единственият в България , в модерно време, който отговаря на всички изисквания на УЕФА.

Горд съм, че сме го направили с наши средства.

Мислех да предложа на министър Кралев и ние с брат ми да подкрепим тази инициатива.

Това е хубаво нещо и трябва да го подкрепяме и подпомагаме.

Дано имаме повече поводи за радост. За съжаление спортът изисква средства и ние, от бизнеса, трябва да се замислим как можем да помагаме", допълни Домусчиев.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...