БНТ и Нова телевизия ще излъчват съвместно Евро 2020 - 24novini.bg

БНТ и Нова телевизия ще излъчват съвместно Евро 2020

Евро 2020 ще се проведе от 12 юни до 12 юли и ще се излъчва по БНТ 1, БНТ3, Нова, Диема и платените канали в пакет "Диема Екстра". Евро 2020 ще се проведе от 12 юни до 12 юли и ще се излъчва по БНТ 1, БНТ3, Нова, Диема и платените канали в пакет "Диема Екстра". Ройтерс
30.11.2019 | 21:01
(0 гласа)

Мачовете от Европейското първенство по футбол, което ще се проведе през 2020 година, ще бъдат излъчвани от БНТ и от Нова броудкастинг груп. Срещите ще бъдат излъчвани по БНТ1, БНТ3, "Диема", "Нова", както и в каналите на платения пакет "Диема екстра".

След като бъде изтеглен жребият за Европейското, ще стане ясна и схемата на мачовете, които ще са предавани на живо и които ще са на запис. 

Евро 2020 ще се проведе от  12 юни до 12 юли.

Това ще е първото европейско в историята, което ще се проведе из целия континент. Българският национален отбор все още има възможност да се класира, но за целта трябва да победи като домакин най-напред Унгария, а след това Исландия или Румъния в края на март. 

"Като телевизия с опит и традиции в отразяването на големи футболни форуми БНТ залага на своите утвърдени имена",

се казва в прессъобщение от БНТ.

 

Коментатори от БНТ ще са Ивайло Ангелов, Петър Василев, Стефан Георгиев и Петър Иванов. Водещи на студийните програми на "Нова броудкастинг" ще са Борислав Борисов, Петър Виденов и Мирослав Арабаджиев, а сред коментаторите ще са Георги Драгоев, Виктор Врачев и Лъчезар Пройнов.

"С интересни и впечатляващи гости, студийни програми, с атрактивно и модерно представяне на всичко свързано с шампионата ще помогнем на зрителите не само да усетят, но и да бъдат част от празника на великата игра", каза генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...