Григор Димитров: Не бързам. Аз винаги съм режисьорът във филма - 24novini.bg

Григор Димитров: Не бързам. Аз винаги съм режисьорът във филма

Григор Димитров заяви, че не бърза да си намира нов треньор Григор Димитров заяви, че не бърза да си намира нов треньор
08.11.2019 | 23:20
(0 гласа)

Нищо в мен не се е променило и мисля, че съм същият човек, каза Григор Димитров на обширна пресконференция в "Гранд Хотел София" днес.

 

 

Той коментира спекулациите относно търсенето му на нов треньор.

Димитров посочи, че не чувства напрежение и няма да взема прибързани решения в тази насока.

Последните месеци, в котито е бил сам, са били изключително полезни за него, каза той и посочи, че с Андре Агаси винаги са поддържали контакт.

"Той винаги ще бъде до мен, ако се нуждаем от него. С Радек никога не сме започвали, а просто беше междинен период да видим дали можем да работим заедно. Не можехме да намерим правилната формула и да се приспособим добре – оставаме приятели", посочи Григор.

"Аз винаги съм режисьорът във филма. След като за момента взимам такива решения, мисля, че ще продължа да бъда този човек.

Нищо в мен не се е променило и мисля, че съм същия човек. Никога не съм искал ранглиста или турнири да казва кой е Григор Димитров. Искам да бъда този, който съм и мисля, че през годините съм запазил себе си и продължавам да работя в моята сфера и за моите цели. Не знам дали ще успя, но мога да се пробвам.

"Съгласен съм, че без треньор накрая се справих по-добре. Не съм в паника сега да намеря наставник.

Винаги си мисля, че когато няма някой до мен как ще тренирам, да запазвам кортове, топки", посочи още Гришо.

"В последните месеци се научих да правя неща, които досега не бях правил. Тази свобода ти дава да импровизираш повече. Като излезеш на корта, играеш със себе си и няма на кой друг да разчиташ. Какви ли не разговори не съм имал с мен по време на даден мач? Интересен факт е, но без треньор няма как. Няма да бързам", завърши Димитров.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...