Манолова: Борисов брани властта си със зъби и нокти - 24novini.bg

Манолова: Борисов брани властта си със зъби и нокти

Мая Манолова заяви, че Борисов си брани властта със зъби и нокти и на всяка цена Мая Манолова заяви, че Борисов си брани властта със зъби и нокти и на всяка цена Кадър: bTV
12.10.2019 | 09:58
(1 глас)

"За последната една година нашите срещи бяха точно две. За майките на децата с увреждания, по негово искане, през юли, миналото лято, и след това, когато отидох и му казах, че няма смисъл да съм повече омбудсман, защото те ме бойкотират.  И тогава казах, че обмислям да се кандидатирам за кмет. За една година - две срещи. Казано с други думи този човек (Бойко Борисов - бел. ред.) не казва истината".

Това каза Мая Манолова, гражданският кандидат за кмет на София, в ефира на bTV тази сутрин, на репликата на Бойко Борисов към нея

от интервюто му на 8 октомври в bTV, че Манолова често ходела при него.

"Да не разваляме хубавата атмосфера с този човек!", каза още тя в студиото, по адрес на Борисов, в което бе с дъщеря си и внука си и бяха поканени за разговор за семейството.

"За какво да му дължа благодарност на Борисов?! Аз бях избрана от народните представители.

Той е премиер толкова години и не разбира, че не той команда парламента и различните парламентарни групи.

Може би собствената си, но не и останалите", посочи тя.

"Не знам как не разбира, че парите, които се отпускат, например за хората с увреждания, които повтаря - тези 150 млн. лева - не ги е дал на мен, а трябваше да са за тях, но те не стигнаха до тях. Те просто отидоха в друга посока и законът за личната помощ не работи... Ето, и вчера бях на среща с незрящи хора...", подчерта Манолова.

"За какво ми помогна Борисов: затова, че сложиха закона за банките на трупчета, или за бързите кредити, или за колекторските фирми, за наказателната лихва?

За това, че може би са отворили закона за частния фалит ли? Аз съм обсолютно блокирана от този човек и неговата парламентарна група...

Как ме бил подкрепил той? Като ми взе Горанов служебния автомобил като омбудсман, като някаква особена форма на симпатия ли?", попита още Манолова и не скри натиска над семейството й от страна на управляващите.

"Аз разбирам, че за него залогът е огромен. Че той ще я брани тази власт на всяка цена, със зъби и нокти.

Но власт не се брани по този начин - с лъжи, с натиск, инсинуации, внушения, дискредитиране на друг човек. Те поляха цялото ми семейство... - дъщеря ми, зет ми, съпруга ми, близките ми хора. 

Те! Те лепят стикери по автомобиите на хората в София с моя лик, които не могат да се махнат, за да ме дискредитират е да вбесят хората.

Използвам случая да се извиня - от тяхно име да се извиня!", каза Манолова по адрес на щаба на ГЕРБ, които разлепиха стикери, приличащи на нейните флаери, по автомобилите на столичани в редица квартали на София. 

Припомняме, че това се случи ден след като шатрата на Манолова пред НДК бе първо надраскана два пъти, а после и срязана вандалски през миналия уикенд.

"Те искат да покажат, и чрез неговото интервю, че

всички са маскари, че всички са един дол дренки, че няма смисъл да се гласува, защото е все едно дали Мая или Борисов.

Не, не е все едно. Не е все едно. Аз няма да правя като тях. Аз няма да ги дискредитирам! Да им лепя физиономиите по автомобилите на хората...", каза Манолова за методите на предизборната кампания на Борисов и щаба на ГЕРБ.

"Хората искат промяна и тя трябва да стане заради младите, заради активните, за децата, които да живеят в нормална държава, в която премиерът не си позволява да говори по този начин и по този начин да дискредитири други хора", категорична бе Манолова.

"Може би щах да замълча, но този човек се опитва да ме дискредитира пред семейството ми,

пред приятелите ми, пред най-близките ми хора, пред народа, пред хората, които ще ме избират. Това наистина е непочтено отношение", категорична бе Манолова.

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...