ЦСКА моли Фандъкова за строежа на новия стадион - 24novini.bg

ЦСКА моли Фандъкова за строежа на новия стадион

От ЦСКА искат да построят нов стадион на мястото на сегашния. Молят Фандъкова за съдействие. От ЦСКА искат да построят нов стадион на мястото на сегашния. Молят Фандъкова за съдействие. cska.bg
28.08.2019 | 19:00
(0 гласа)

От футболен клуб ЦСКА помолиха столичния кмет Йорданка Фандъкова за съдействие за изграждането на нов стадион. Това стана ясно в съобщение, публикувано в официалния сайт на клуба. 

 

 

Вчера Фандъкова заяви, че няма никакви пречки за изграждането на новото съоръжение. 

От ЦСКА искат кметът на София "да окаже съдействие за синхронизирането на процедурите между отделните институции и по-бързото издаване на "ВИЗА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ" от главния архитект, което е първият и задължителен ход на този етап за реализиране на инвестиционния проект."

В съобщението пише още, че представители на футболния клуб днес имат среща в Министерството на младежта и спорта, на която ще се обсъди и инициира бъдещото публично - частно партньорство с държавата.

Утре представители на ЦСКА и на Министерството на спорта ще се срещнат с главния архитект на София Здравко Здравков, където ще се заяви идейния проект за одобрение. 

"Вярваме, че ползотворното сътрудничество с държавните институции и демонстрираните от всички страни добра воля и желание ще доведат до конкретни и успешни действия", завършват съобщението си от ЦСКА.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...