Стотици подписи събраха в Сливен. Искат доживотен затвор за убиеца от Сотиря - 24novini.bg

Стотици подписи събраха в Сливен. Искат доживотен затвор за убиеца от Сотиря

Три дни протестират близки и роднини на убитата Кристин пред сливенската болница с искане за доживотен затвор без право на замяна на Мартин Трифонов. Три дни протестират близки и роднини на убитата Кристин пред сливенската болница с искане за доживотен затвор без право на замяна на Мартин Трифонов. БНТ
22.08.2019 | 20:00
(0 гласа)

От днес в Сливен започна събирането на подписи с искане за доживотна присъда за Мартин Трифонов, който преби до смърт и изнасили 7-годишно дете в село Сотиря, съобщи агенция "Фокус". 

 

 

Подписката е инициирана от роднини и близки на починалото момиченце. Мястото, на което се събират подписи е под Стария мост в центъра на града.

Майката на убитата Кристин Гергана Драгиева заяви, че

"настояваме за доживотна присида без право на замяна не само за Мартин Трифонов, но и за всички извършили подобни престъпления".

Стотици подписи се събраха само за няколко часа. Инициативата ще продължи до 15 септември, след което събраните подписи ще бъдат внесени в Община СЛивен и препратени по компетентност.

Припомняме, че 21-годишният Мартин Трифонов преби и изнасили 7-годишната Кристин в село Сотиря. Той е с обвинения за блудство, изнасилване и убийство, но тъй като е направил самопризнания наказанието му може да бъде намалено. 

Вчера беше трти ден, в който близки и роднини на починалото дете протестираха мирно пред сливенската болница с искането за доживотна присъда без право на замяна. 
0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...