Връщат правата на Кобрата. Той се готви за нов мач през есента - 24novini.bg

Връщат правата на Кобрата. Той се готви за нов мач през есента

Очаква се комисията да възстанови правата му. Очаква се комисията да възстанови правата му.
10.07.2019 | 23:30
(0 гласа)

На 22 юли ще има ново заседание на Атлетическата комисия на щата Калифорния, на което се очаква правата на Кубрат Пулев да бъдат възстановени. Боксьорът е минал всички предписания за обучението срещу сексуалния тормоз и това навежда на мисълта, че комисията ще върне лиценза му.

 

Тече подготовката за нов, голям мач, разкриха представители на неговата промоутърска агенция Top Rank пред вестник "Лас Вегас Сън".

На този етап обаче липсват подробности за срещата. Знае се само, че ще бъде през есента на тази година, отново в САЩ, вероятно в Лас Вегас.

Говори се, че наградният фонд ще бъде с доста нули за победителя.

Към този момент правата на Пулев на територията на САЩ са суспендирани до 23 септември, заради жалбата за сексуално посегателство от страна на репортерката Джени Суши, която боксьорът целуна по устата след двубоя с Богдан Дину.

Хората, водещи курсовете, са му дали положителна характеристика, което би трябвало да е достатъчно като доказателство пред комисията и той да получи отново възможността да се боксира в Калифорния, а от там и на цялата територия на САЩ.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...