Иванчева и Петрова: Сготвени сме - 24novini.bg

Иванчева и Петрова: Сготвени сме

26.06.2019 | 20:57
(0 гласа)

Днес беше разпределен съставът, който ще гледа обжалването на присъдата на бившия кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Патрова. Двете бяха в съда за разпределянето на състава и заявиха пред медии, че са невинни.

 

Делото ще се гледа от първи състав, в който влизат съдия Мариета Неделчева, Георги Ушев и Стоян Тонев.

 

Надявам се, че този път ще се погледнат доказателствата, ще се видят, че СРС-тата са подменяни и размествани, коментира избора Иванчева.

Сготвени сме. Ние сме напълно невинни и това вече ще може да го докажем благодарение на кадрите, които медиите направихте по време на това шокиращо задържане.

Едва сега успяхме да ги разгледаме, обявиха те.

Според Иванчева парите са им подхвърлени от следователката от Пловдив – Арабаджиева и ще опитат да го докажат именно с кадрите от медиите, които са разглеждали с помощта на профайлъри. Точно преди да мине пред кашона има снимки, които показват празния кашон, където няма пари, посочи Иванчева. 

 

Всичко това е постановка. Нашият живот и този на семействата ни е съсипан. Пари на Ваклин не са искани,

добави Биляна Петрова.

От своя страна Иванчева призова премиера Бойко Борисов да се сезира като специалист и човек на пагона, като гражданин и мъж, и да види, че служители на по-ниско ниво засрамват и унижават невинни хора, и трябва да бъдат наказани.

Припомняме, че на първа инстанция Иванчева беше осъдена на 20 години лишаване от свобода и 10 000 лева глоба, а Петрова получи 15 години затвор.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...