Имало и втора целувка между Кобрата и Суши - 24novini.bg

Имало и втора целувка между Кобрата и Суши

14.05.2019 | 23:33
(0 гласа)

Кубрат Пулев беше изслушан от Спортната комисия в Калифорния, която разглежда жалбата за сексуален тормоз на журналистката Джени Равало, известна като Кралицата на голото суши, откъдето идва и "творческото" й име Джени Суши. 

 

Българинът заяви, че ракцията му след мача е била емоционална и изрази съжаление за целувката, която даде на репортерката. Той се извини за пореден път за постъпката си. 

 

Пулев направи и разкритие, че е имало втора целувка между двамата. 

Българският боксьор си спомни, че Суши го е извикала от съблекалнята за интервю, а усещането след победата било като след употреба на наркотици, именно това е довело и до целувката им.

"Бях изключително щастлив и когато ми задаваше въпросите се пичувствах още по-щастлив. Следваха въпрос след въпрос. Първо не можех да отговарям, второ исках да да се зарадвам на победата и от еуфорията, за да прекратя интервюто я целунах", заяви Пулев.

Той отрече да е хващал журналистката за дупето. 

След интервюто Пулев е закаран в болница, където се погрижили за нараняванията му, но той продължил да не се учвства добре. 

 

Прибирайки се в хотела се засекли с приятели и отишли да отпразнуват победата. На партите се появила и журналистката, която сама отишла до него и седяла прекалено близо, правела му комплименти. След известно време последвала и втора целувка. 

Той сподели пред комисията, че е усетил Джени Равало не като журналист, а като приятел заради държанието й, именно затова на партито я помолил да изреже от интервюто частта с целувката. 

Все пак Спортната комисия наказа Кубрат Пулев.

Лицензът му бе отнет за шест месеца, считано от датата на провинението - т.е. до 23 септември. Освен това, българинът ще трябва да плати и глоба от 2500 долара и да премине програма, свързана със сексуалните посегателства до 22 юли, когато е следващото заседание на комисията.

Ако Кобрата е изпълнил всички наложени му от експертите санкции, комисията може да му върне лиценза още в същия ден. В случай че до тази дата не е изкарал въпросния курс, го грози отнемане на състезателните права за една година. Ако пък се провини отново по подобен начин, може да се прости с лиценза си до живот.

Припомняме, че след победата си над румънеца Богдан Дину, давайки интервю на Суши, Пулев я целуна. Първоначално тя реагира с усмивка, дори прекарала вечерта с компанията на Кобрата, но след няколко дни прецени, че е травмирана и ще съди българина. Джени Суши поиска обезщетение от 600 000 долара

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...