Кобрата отива на съд. Искат му лиценза - 24novini.bg

Кобрата отива на съд. Искат му лиценза

Може да вземат лиценза на Кубрат Пулев. Може да вземат лиценза на Кубрат Пулев.
28.03.2019 | 23:25
(1 глас)

Репортерката Джени Суши обяви, че ще съди Кубрат Пулев заради целувката, която българинът „й даде“ по време на интервю след драматичния му мач с румънеца Дину.

Суши обясни, че се е почувствала шокираната и засрамена, а по-късно Пулев я е сграбчил за дупето, което я е разстроило допълнително. Според нея на партите след победата Пулев я е помолил да изреже частта с целувката, но тя го е публикувала, за да покаже на всички какво й е причинил.

Искам той да бъде отговорен. Не искам да се измъкне. Това, което той направи с мен, е отвратително. Почувствах се унизена,

заяви Суши.

За свои защитник Суши е наела Глория Олред, която е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ.

Освен че ще заведе дело срещу Пулев, Суши и адвокатката й ще поискат спортната комисия да разгледа случая и да отнеме лиценза на Кобрата.

 

Вчера Кубрат Пулев се прибра в България и в коментар по случилото се заяви, че Суши е искала от него много повече от целувка. А според брат му Тервел Пулев по време на партито след мача Суши се е целувала с други двама гости и в съда ще има много свидели в подкрепа на Кубрат.

Любимата на Пулев - певицата Андреа го защити и заяви, че темата е смешна, а Суши злоупотребява с нея. 

Редица потребители на социалните мрежи си задават въпроса защо Суши е отишла на партито в чест на победата на Пулев след като е била толкова обидена от случилото се и предполагат, че репортерката известна с голите си видеа се опитва да си спечели медийно внимание. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...