Опонентът на Кобрата се отказа - 24novini.bg

Опонентът на Кобрата се отказа

Кубрат Пулев търси нов съперник. Кубрат Пулев търси нов съперник. снимка: Фейсбук
08.02.2019 | 22:31
(0 гласа)

Опонентът на Кубрат Пулев – Кобрата за мача на 23 март в Лос Анджелис се е отказал, съобщиха от екипа на Пулев в официалната му страница във фесбук.

 

Кубрат Пулев продължава подготовката си за сблъсък със сериозен опонент през следващия месец, но не е ясно кой ще дръзне да се изправи срещу него. В момента най-добрият български боксьор в тежка категория провежда високопланинска подготовка на Белмекен.

 

„Носителят на интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) в тежка категория и официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев (26 победи, 13 нокаута), няма да се боксира с Роберт Хелениус (28 победи, 17 нокаута).

Финландецът с шведски паспорт е отказал да се качи на ринга в Лос Анджелис на 23 март, за когато е насрочена следващата среща на българина“, гласи суобщението на страницата на Кобрата.

Те уточняват, че са удовлетворили исканията на щаба на Хелениус, но все пак от там са отказали двубой.

Очаква се в 18-хилядната зала “Форум” в Лос Анджелис да се бие и „Малката Кобра“ – Тервел Пулев, който се подготвя за сблъсъка в Америка.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...