Кубрат Пулев се дипломира и заплаши жена си за голите снимки - 24novini.bg

Кубрат Пулев се дипломира и заплаши жена си за голите снимки

08.11.2018 | 16:20
(1 глас)

Ден за новини се оказа днешният за боксовият шампион Кубрат Пулев. По обяд той се дипломира, а малко по-рано в телевизионно интервю даде да се разбере, че не одобрява голите снимки на половинката си певицата Андреа и че ако му"кипне, ще стане страшно". 

"Дипломирах се! Отне ми време, но го направих! Щастлив съм, защото вярвам в силата на българското образование! Вярвам и че ние - спортистите, трябва да служим за пример. Големият спорт трябва да върви ръка за ръка със знанието!", написа той във Фейсбук, публкувайки снимка, на която хвърля абсолвенстаката си шапка пред Националната спортна академия. Именно там той е защитил бакалавърска степен. 

По-рано в предаването "На кафе" боксьорът сподели свои мисли за жените и в частност за половинаката си Андреа. 

 

Попитан за провокативните снимки, той заяви: „Не е лека забележка, карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Аз съм зодия телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница. Това не ѝ е необходимо, тя е певица, много талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки.”

 

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...