Хамилтън защити Фетел от критиките - 24novini.bg

Хамилтън защити Фетел от критиките

Люис Хамилтън прояви колегиалност и защити своя съперник Себастиан Фетел Люис Хамилтън прояви колегиалност и защити своя съперник Себастиан Фетел
09.10.2018 | 17:00
(0 гласа)

Люис Хамилтън защити своя конкурент за титлата Себастиан Фетел. Германецът е подложен на големи критики в медиите заради грешките, които допусна в последното състезание от Формула 1.


Люис Хамилтън прояви колегиалност и защити своя конкурент с думите: "Мисля, че медиите трябва да покажат по-голямо уважение към Себастиан".

 

Критиките най-вече в италианската преса са по повод грешките на Фетел по време на Гран при на Япония, с които на практика германецът се прости с шансовете си за титлата.

Списание "Аутоспринт" в новия си брой представи корица със заглавие "Липсващото конче" – игра на думи свързана с прякора на отбора на Ферари.

Друго спортно италианско издание "Гадзета дело спорт" нарича Фетел "пилотът, който никога не научава нищо от грешките си."

"Просто не може да си представите колко трудно е това, което правим на това ниво. Като хора ние също правим грешки, но важното е как минаваме през тях" заяви още 4-ратният световен шампион Люис Хамилтън.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...