Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

Мария Йорданова

Млад мъж загина в катастрофа на пътя Силистра - Русе, при село Нова Черна.

Пожар избухна в столичния ресторант "Кошарите", съобщи Нова телевизия.

 

Кандидатът за общински съветник в Столичния общински съвет Тома Белев, който е председател на екоорганизацията "Зелени Балкани" създаде скандал в социалните мрежи със свои антисемистки коментар. 

 

Ученичката, която вчера почина в час по физическо, е издъхнала от внезапна сърдечна смърт, съобщи БНР.

Това, което ще направя като кмет, е да включа този имот в списък за обезщетяване, така че тук да не се строи триетажна сграда, а хората да са спокойни, че зелените площи няма да са разрушени.

Македонският министър-председател Зоран Заев поиска спешно предсрочни парламентарни избори, съобщи Нова телевизия.

 

През зимните месеци въздухът в София има цвят, мирис, понякога и вкус. Това трябва да се прекрати, защото всяко четвърто дете в столицата има хронично заболяване, най-често астма. 

 

След битов скандал в ловешкото село Лисец, задържаха 59-годишен мъж за убийството на друг, съобщи Нова телевизия, цитирайки МВР.

 

Неправителствена организация от Гърция съобщи за експлоатация на български деца в Солун, съобщи БНР. Поводът е Европейският ден за борба с трафика на хора.

Кола се вряза в къща в софийското село Бистрица, след като се е ударила в друга кола, съобщи бТВ.

 

Жандармерия охранява извозването на бюлетини за предстоящите местни избори до облатните центрове в страната, съобщи БНР.

 

Ясно е кой е истинският управляващ в София. Това не е Йорданка Фандъкова, която сигурна съм, е почтена жена. Градът се управлява от нейния началник, от нейния ментор Бойко Борисов. 

Страница 1 от 110
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...