Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

Мария Йорданова

Медицинските специалисти от цялата страна, организирани от Синдиката на българските медицински специалисти, учреден преди няколко дни, излязоха на пети национален протест днес пред Министерския съвет. 

Клола удари жена на бул. "Мария Луиза" в района на Лъвов мост. Това съобщи  Агенция "Фокус".

Нови шансовете пред Раците, изненанди за Девите.

 

Главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов разпореди от тази вечер да започне операция на МВР по пътна безопасност в цялата страна. Това обяви вътрешният министър Младен Маринов днес пред журналисти. 

"Яд ме е за детето. Истински страдам за него. Няма какво да се коментира случаят", заяви премиерът Бойко Борисов днес пред медии относно трагичния инцидент с кола на НСО, която удари дете на столичния бул. "Драган Цанков".

 

Жителите на Перник ще бъдат на воден режим до месец април, прогнозира кметът на града Станислав Владимиров. 

 

Централната избирателна комисия си е гласувала коледни бонуси в размер на около две заплати, съобщава в."Труд" след свое проучване в Системата за електронни бюджетни разплащания (СЕБРА).

 

Днес Националният съвет на БСП се събира на пленум, съсобщи Нова телевизия. 

 

Днес учредяваме клон на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ във Видин. Обявихме и първата си национална кампания „Малките пред големите“, с която ще защитаваме гражданите, малкия бизнес, малките земеделци, пациентите, потребителите от монополите. Това е, което ще правим в интерес на правата на гражданите. Ще се обединяваме и подкрепяме в общите ни каузи.

 

Съдията от Районен съд - Пазарджик Майа Попова е намерена мъртва в дома си, съобщи "24 часа" по потвърдена информация от говорителката на съда Маринела Чавдарова.

 

В половината области в България няма кризисни центрове за жените и децата, които са жертви на домашно насилие. Това стана ясно на семинар, посветен на жертвите на домашно насилие, организиран от фондация "Асоциация Анимус", сдружение "Институт за социални дейности и практики" и с подкрепата на УНИЦЕФ.

 

Две деца са в реанимация след инциденти с кола снощи. Едното е момчето от катастрофата с автомобил на НСО, а другото е 14-годишно момиче.

 

Страница 1 от 166
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...