Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

24новини

Депутатът Александър Ненков от ГЕРБ, автор на поправката "Артекс" за изграждането на небостъргача "Златен век" без разрешително, и е една от причините за протестите в Горубляне, бе избран за заместник-председател на Парламентарната група на ГЕРБ. Срещу промените му в закона имаше поредица граждански протести, след което се стигна до спирането на строежа.

Оказва се, че младият ИТ специалист, разпространил данните на 5 милиона български граждани, работи под прозорците на финансовия министър Владисалв Горанов, чиято подопечна агенция - НАП - удари.

БСП не трябва да издига Мая Манолова за кмет на столицата, за да не отблъсне другите й фенове - центристи, десни, либерали, зелени. Това сочат 48 % от участниците в анкетата на 24новини.бг, която провеждаме от 3 седмици.

Членовете на парламентарната Комисия по здравеопазването не приеха на първо гласуване предложението на БСП за намаляване на ДДС върху лекарствата от 20 на 9%.

Повече от половината българи няма да отидат на море, защото не могат да си позволят почивка през лятото. Това показа изследване на "Тренд", оповестено в началото на месеца.

Приходите на депутата от ДПС и медиен собственик Делян Пеевски са намалели значително, като той чувствително разполага с по-малко средства и е обеднял. Това се вижда от имуществената му данъчна декларация за 2018 г., подадена пред НАП.

 

Преди 58 минути на страницата на премиера Борисов във Фейсбук беше публикувана снимка от Спешно отделение. Коментар към фотоса имаше -" Спешното отделение на болница Света Аанстасия. Откраднат живот", с което ясно се показа, че става дума за посещение на снимачната площадка на сериала.

Кметът на Община Белица (област Благоевград) от ДПС Радослав Ревански стана багерист. Той се впусна да работи като оператор на тежката машина, вероятно, за да впечатли съгражданите си няколко месеца преди изборите.

 

Две незрящи жени паднаха в изкоп от над един метър във Варна. Инцидентът става вчера, като жените разказват пред bTV, че нито е имало работници, нито е имало обезопасяване на изкопа. Там е трябвало да се слага пътен знак, но след инцидента изкопът мигновено е бил заровен.

Средната заплата в страната се увеличи, съобщи оптимистично НСИ. Така се повиши и депутатското възнаграждение - на около 6 300 лв. месечно. От там се повишават и заплатите на премиера и президента - съответно над 7100 лв. и над 11 хил.лв. на месец към този момент.

Страница 1 от 51
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...