Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

24новини

Прокуратурата се заема с незаконните боклуци, струпани в силажна яма на ТКЗС край Червен бряг.

Старши комисар Любомир Янев е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на ГДБОП, съобщава БНР. 

"Части от записите ми звучат автентични, части от тях – не. Нека експертите да кажат." Това заяви пред bТV вицепремиерът Томислав Дончев по отношение на разпространените записи, в които се чува гласът на министър-председателя Бойко Борисов.

 

Нова порция скандални записи с глас, който прилича на премиерския, стана повод за догадки и коментари. Дали тези нови записи няма да съборят рейтинга на ГЕРБ и Борисов. Какво научихме от тях, разкрива Дойче Веле.

Нов скандал с разхищение на половин милиард лева от премиера Борисов уж за ремонт на 400 язовира набира скорост, след като стана ясно, че държавното дружество "Монтажи" ЕАД, което получи колосалните 500 млн. лв. за спешен ремонт на малко над 400 язовира, е излязло на загуба и през 2019 година от над 8 млн. лв., като надлежно се е застраховало за 9 млн. лв., но пък не е ремонтирало нито едни от планираните над 400 язовира в "аварийно състояние".

Хороскопът в неделя на 28 юни ще донесе важни новини за Телеца, Ракът ще страда от ината си, Девите ще се справят с труден въпрос, Скорпионите са апатични, но ще го преодолеят.

Аз ще направя политически проект. Това обяви бившия втори в ГЕРБ и бивша дясна ръка на премиера Цветан Цветанов пред Би Ти Ви днес, като добави, че му е много болно, че депутати и министри са се превърнали във фон на Борисов. Той направи коментара по отношение на брифинга на Борисов и ГЕРБ от преди дни, но и за цялостното отношение на Борисов към хората в ГЕРБ.

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с министъра на вътрешните работи Младен Маринов в Министерския съвет. След нея оставки подадоха двама от присъствалите вчера на съвещанието при президента Румен Радев - шефът на ГДБОП и заместник на гавния секретар на МВР.

 

Дългогодишен шеф в НАП изненадващо напусна поста си, съобщи пресценътрът на Приходната агенция. Медуапул пише, че Васил Панов е човекът на финансовия министър Владислав Горанов в НАП и Комисията по хазарта. Самият Панов не е коментирал официално напускането си.

Прокуратурата не пропуска ден от началото на седмицата, в който да не публикува поредна порция смс-и между секретаря на президента по правни въпроси Пламен Узунов и русенския бизнесмен Пламен Бобоков.

 

Перник без воден режим от днес. Новината съобщи управителят на местното ВиК дружество.

 

Днес празнуваме Еньовден. В църковния календар това е раждането на Йоан Предтеча, но празникът е по-скоро езически и е свързан с култа към слънцето и природата.

 

Страница 1 от 101
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...