Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

24новини

Монтират тол рамка в участък от АМ "Тракия", движението ще е само в една лента Движението в тунела „Траянови врата“ посока Бургас също се осъществява в една лента Движението в участъка от километър 80+995 до километър 82+260 на магистрала „Тракия“ в посока Бургас, ще бъде с ограничения поради оборудване с тол рамка, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

 

Столичната полиция издирва Здравка Велкова Дамянова. 65-годишната жена с последен адрес в софийското село Широки дол е обявена за издирване по молба на нейните близки. Тя е в неизвестност от края на май 2018 г.

 

КАТ глоби приблизително по 100 души на час при няколкочасова полицейска акция, която бе обявена вчера. При акцията само за първия ден бяха установени над 470 нарушения на пътя и то само в Пловдив и областта, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Приключена е проверката, разпоредена от главния прокурор по повод спирането на излъчването на програма „Хоризонт“ на Българското национално радио (БНР). Материалите се изпращат на Софийска градска прокуратура с оглед на данни за престъпление по служба, извършено от директора на дирекция „Техника“ на БНР.

 

„Вотът на „десния“ избирател е силно разделен. Дали тези избиратели ще подкрепят Манолова, зависи от нея самата с посланията, които ще отправи. В България има две основни политически сили – ГЕРБ и БСП.

 

Военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачов отново обяви, че ще връща наборната военна служба.

 

Всеки ден столичани плащат по 130 хил. лева за боклука, а от догодина – с 15 млн. лева повече. Новите търгове са за над 550 млн. лева, каза гражданският кандидат за кмет пред депото в Долни Богров днес. 

Днес гражданският кандидат за кмет Мая Манолова обяви във фейсбук страницата си, че ще изнесе данни за търговете за боклука на столицата.

Днес времето ще бъде предимно слънчево, но отново ще има облаци в Източна България. 

 

Директно от БТА вчера дългогодишният активист на дясното обединение Найден Зеленогорски обяви, че прави своя партия. С трима души до себе си. Дори участниците в неговия  брифинг донесли шампанско в офиса на ДБГ още в неделя. За да празнуват местата си в листата на... "Демократична България". Това съобщиха отлично информирани наши източници от централата на партията на въпрос как приемат заявката на заместник-председателя им за нова партия.

Найден Зеленогорски, който беше заместник-председател на „Движение България на гражданите“, обяви, че напуска партията и ще прави свой проект. 

 

Национален протест на медицинските сестри ще се проведе пред Народното събрание днес. Медицинските сестри настояват за основно възнаграждение от две минимални работни заплати.

 

Страница 1 от 61
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...