Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

Започна изграждането на първия у нас църковен център за социална рехабилитация и интеграция. Той се намира в двора на храм „Успение Богородично“ в село Горна Малина, а средставата за изграждането му са осигурени по европейска програма и собствено финансиране.

 

Управлението на ГЕРБ в София е изчерпано. Г-жа Фандъкова и нейният екип категорично се провалиха в най-важните за столичани проблеми и е време гражданите да потърсят промяна. Затова ние от ДБГ подкрепихме Мая Манолова за кмет на София. Г-жа Манолова доказа, че има ангажимент към проблемите на хората и съм уверен, че с нейната енергия и нашата подкрепа, София ще стане по-добро място за живот и работа.

 

Нашата цел е за 4 години да постигнем прогрес в решаването на конкретни проблеми като застрояването на зелени площи, задръстванията и мръсния въздух. В края на мандата София ще има завършено Околовръстно и ще е започнало изграждането на вътрешни градски рингове, които ще намалят значително задръстванията.

"Да успеем заедно, да променим модела" - тази задача си поставя Величка Ангелова, кандидат за кмет на Община Горна Малина и кандидатите за общински съветници от местната коалиция ДБГ (Воля, АБВ). 

Димитър Делчев от ДБГ е водач на листата и смята, че повтарянето от страна на премиера, че всички са маскари и няма смисъл да се гласува помага на ГЕРБ да запази статуквото. Според Делчев с Мая Манолова в София ще има видима промяна, а корупционният модел на Борисов ще бъде спрян.

 

Намаляване на задръстванията и облекчаване на трафика е сред основните неща, за които ще се работим в следващия Общински съвет.

 

Искам да знам къде отиват парите от данъците на всички софиянци, как се разпределят и колко прозрачно се управляват. Тази информация трябва да е достъпна за всеки данъкоплатец и това ще бъде моя задача в Столичния общински съвет.

 

Местните избори са само след седмица. Гласоподавателите са малко над 6,2 млн. души, а кандидатите за общински съветници 29 515. Желаещите да влязат в местната власт никак не са малко като голяма част от тях се борят за пореден мандат, не липсват и млади хора, които избират да влязат в политиката, за да променят модела.

 

Един от най-големите проблеми в София е липсата на места за паркиране. В Общинския съвет ще работим за решаването му и имаме план как да се случи.

 

Слави Трифонов обяви, че телевизията 7/8 ще стартира на 4 ноември от 19 часа и ще излъчва 5 часа. 

 

Продължава скандалът с билбордовете между коалициите на ДБГ и ГЕРБ в София. От „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите) сигнализираха Общинската избирателна комисия и Столичния инспекторат за винили и транспаранти на Йорданка Фандъкова и кандидати на ГЕРБ, поставени в нарушение на общински нормативни актове и Изборния кодекс.

 

„Нова олимпийска дисциплина! Спортно запълване на дупки на бул. България. Ако не си достатъчно бърз... в Пирогов.

Столична община - май не ви трябват много работниците, че ги пращате да се избиват по тоя начин?! Едвам се оттърва на 2-3 пъти.. човека. Няма да споменавам дали това запълване въобще има някакъв смисъл”, така потребител в групата „Забелязано в София“ представя видео, на което се вижда опасно запълване на дупки в столицата.

 

Страница 1 от 323
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...