Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Премиерът Бойко Борисов е разпоредил на Националния оперативен щаб да се помисли как да бъдат отворени парковете за разходка на хората, както и достъпът до планините покрай градовете.

 

Премиерът Бойко Борисов заяви на брифинг в МС днес да бъде освободен изпълнителният директор на ББР Стоян Мавродиев, както и целият борд на банката.

 

Министерство на земеделието, храните и горите обяви в прессъобщение, че търговските вериги манипулативно заплашват с увеличение на цените.

 

581 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас. През днешния ден са доказани още 16 нови случая, извън обявените по-рано 577, за послединет 24 часа. В болница са 6 души от новите 16. В София са 11 нови случая.

23-та жертва на коронавируса у нас е 36-годишен мъж. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването, по данни на Националния оперативен щаб

Десетки таксиметрови автомобили и техните водачи се събраха на протест днес на пл. "Александър Невски" в София. Те се оплакват, че заради извънредното положение, ще последват фалити.

 

Консулът ни в Хага бе отстранен от длъжност след нечуван скандал, след като бе разобличен, че е събирал незаконно "такса коронавирус" за услуги в посолството.

Интересен е случаят на 17-годишен младеж, който след ходене в Банско е трябвало да бъде в карантина и вкъщи в гр. Несебър, а той е успял да зарази 7 свои съученика. Което потвърждава тезата, че тези тумби от младежи, които се виждат и се движат из София също, са изключително рискова група.

 

Хороскопът за седмицата до 12 април: Телецът ще разреши тежък проблем, на Лъва ще му се наложи да взема важни решения, Девите ще преодолеят криза, Рибите ще успокояват изплашени приятели

541 души са заразуните от Ковид-19 към 8,00 ч. днес. Снощи към 17,00 ч. бяха 531 потвърдени случаи на коронавирус у нас по данни на Националния оперативен щаб. Излекуваните са 37, починалите са 20 души. Има нов починал от Пещера, на 75 г. с множество придружващи заболявания.

Всички ще бъдем коронасяни. Искаме да бъдем тествани. Не искам да ми дават моите 1000 лева, а да бъдем тесвани.

 

531 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб, съобщиха от МЗ. Излекуваните са 37, починалите са 20 души.

Страница 1 от 171
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...