Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

През уикенда над 50 души са припаднали то жетага само София. Високите температури са довели до колабиране на 50 души, съобщиха от столичния Център за спешна медицинска помощ.

Въпреки че от 1 януари тази година болниците са длъжни да публикуват на сайтовете си цените на всички услуги, които предоставят извън поетото от здравното осигуряване, масово информацията липсва. От оповестените тарифи се вижда, че раждането стартира от 900 лв. и стига 2400 лв.

 

"Тестостеронът е отговорен за това да се чувстваме будни, енергични и секси. Хормонът освен това стимулира производството на семенна течност, допринася за трупането на мускулна маса и контролира сексуалното желание. Така че правете секс сутрин", казва д-р Шахзади Харпър, британски изследовател на сексуалното поведение, цитиран от в. "Дейли стар".

Жена е била тежко ранена след катастрофа на бул. "Възкресение" и бул. "Никола Мушанов". Това съобщиха от пресцентъра на МВР. В последните минути NOVA съобщава, че жената е починала.

 

Неделя ще бъде ден на награди или наказание, според делата ви напоследък.Погледнете честно и открито на своите недостатъци и грешки. Днес мнозина ще се зарадват на неочакван късмет.

 

На 13 юни, в четвъртък, премиерът Бойко Борисов имаше рожден ден и заедно с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов бе в Шабла, на Зенитния полигон на Военновъздушните сили, където наблюдават учението на военните. От клип, публикуван в страницата на премиера във Фейсбук, се вижда любопитен подарък, който командващият му подари за празника.

Компаниите, стопанисващи магистралите в Гърция, обявиха по-високи цени на тол-таксите от 1 юли тази година и от януари следващата година. Частни дружества, които управляват магистрала „Егнатия одос“, покачват цената на толтаксите за всички видове автомобили, съобщи БНР.

Съсстоянието на 5-годишното момченце, което пострада на футболно игрище в Пазарджик вчера е вече по-добро. Детето беше премазано от тежка метална врата в двора на Спортното училище в града.

 

Днес е Видовден. Народът вярва, че днес Господ изпраща възмездие на всеки, когото е забравил да накаже за греховете му още приживе.

 

Кандидатстудентската сесия на Софийския университет продължава с изпити по история и химия днес. Желаещите да стават историци седнаха на изпитните банки в 9.00 ч. Химиците започват да пишат пък в 14,00 ч.

 

Жена е загинала, след като е била блъсната от автомобил на бул. "Сливница".

Туроператорите се оплакват от нерегламентирана транспортна дейност и от нелицензирани екскурзии. Служителите от туризма пък се оплакват от ниските заплати. Това стана ясно днес по време на срещата между представители на сектора и министъра на туризма Николина Ангелкова.

 

Страница 1 от 124
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...