Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg
Мнения, интервюта и коментари за актуалните новини - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Държавата не може да си позволи да одържави хазарта. Много моля законодателят да не тръгва да нарушава конституцията.

 

Хиляди перничани и подкрепящи ги граждани огласиха площада пред Министерския съвет с викове "Оставка!", "Мафия!" и "Искаме вода, а не боклук!". Протестът иска оставките на Петя Аврамова и Бойко Борисов и е до 22.00 ч., каза говорител на протеста. Протестът беше обявен под мотото "Вода за Перник, вода за България!"

Минерална вода потече от сондаж в двора на 15-то училище "Адам Мицкевич" в столичния квартал "Надежда ", съобщава bTV, като се позовава на изявление на кметската администрация на Йорданка Фандъкова и главния архитект на София Здравко Здравков. Хората от квартала обаче опровергаха, че това е новина, защото старият каптаж с минералната вода е в двора на училището от години. Те се чудят защо екипът на Фандъкова сега "открива топлата вода", след като изворът е в двора на училището от десетилетия и я призовават да не си прави евтин пиар.

Държавата, в лицето на министерството на културата, наказа издателката Нели Стефанова за изданието на „Под игото”, осъвременено лично от нея. Няколоко месеца след като се разрази „буря” в социалните мрежи, „за” и „против” адаптирането на класиката на Иван Вазов, е връчен акт на Стефанова за административно нарушение. Вероятно ще бъде глобена, но не става ясно с колко.

На 24.01.2020 г., по искане на Окръжна прокуратура – Перник съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия И.Г. (на 36 години) заради насилване на 13-годишната му дъщеря.

 

Въоръжен и маскиран с противогаз ограби 1 500 лв от касата на бензиностанция в село Труд, Пловдивско.

 

Мая Манолова в Шумен: Част от ръкавите на яз. Тича са пресъхнали, язовирът е на 54 % от обема си.

 

 

Борисов: “Аз съм левскар всички знаят и то болен левскар. Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков и ще го има след Божков. Завинаги".

Няма връзка между Професионален футболен клуб Левски и доклада на държавната финансова инспекция (АДФИ), посочи в началото на правителствено заседание премиерът Бойко Борисов.

Нидерландецът Йохан Стелингверф, който бе обвинен по две дела за изнасилвания, е удрял една от жертвите си с електрошокова палка и я поливал с узо.

Дългоочакваният филм на братя Чучкови - 18% сиво, беше официално представен на галапремиера в София. Специално за премиерата в България дойдоха голяма част от европейските актьори, сред които Рон Кук, Орландо Сийл, Борис ван Северен и Доля Гавански.

По-рано днес Министерският съвет взе решение, с което упълномощи министъра на икономиката, министъра на регионалното развитие и министъра на околната среда и водите в порядъка на днешния ден да поискат от Столичния общински съвет съгласие през мрежата на Столична община, през която минава инфраструктурата на водата.

 

Страница 1 от 239
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...