Борисов към bTV: Съжалявате, че няма мигранти? Мога да докарам - 24novini.bg

Борисов към bTV: Съжалявате, че няма мигранти? Мога да докарам

Борисов се ядоса на bTV, че го питат какво ще стане, ако мигрантите дойдат на нашата граница Борисов се ядоса на bTV, че го питат какво ще стане, ако мигрантите дойдат на нашата граница
04.03.2020 | 11:05
(1 глас)

"Съжалявате ли, че няма мигранти?! Мога да докарам!" С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към репортер от бТВ на граничния пункт "Кап. Петко Войвода", където посрещна председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен и шефа на Европейския съвет Шарл Мишел, пише бТВ.

 

 

Повод за яда му бе настоятелен въпрос на репортера, зададен няколко пъти, какво ще стане, ако миграционният натиск се премести от границата на Гърция към нашата

граница с Турция.

Преди да се ядоса, премиерът обяви, че България настоява за добри отношения със съседите си и за мъдра политика и дипломация.

Германски медии обаче писаха, че той връща незаконно гюленисти на Анкара и Ердоган и затова Турция не насочва мигранти към нашата граница. От журналистите на терен никой не зададе въпрос, свързан с твърденията на медиите в Германия, в това число и на "Дойче веле".

Малко по-късно Борисов посрещна гостите си от ЕС и ги качи в джипа си.

Той продължи традицията с живото предаване от премиерския автомобил, преди тримата да се качат на хеликоптер, за да летят над българо-турската и българо-гръцката граница и да видят оградата по браздата, какъвто бе първоначалният анонс за събитието.

На фейсбука на Борисов е публикувано видео от джипа на Борисов с Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел преди полета над границата с хеликоптер.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...