Радев: Импийчмънт само ще напълни площадите - 24novini.bg

Радев: Импийчмънт само ще напълни площадите

Румен Радев попита на кой премиер да вярва, като намекна, че Борисов често си мени мнението Румен Радев попита на кой премиер да вярва, като намекна, че Борисов често си мени мнението Архив
07.02.2020 | 17:00
(0 гласа)

"Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни, хладилниците на хората и няма да вдигне пенсиите. Импийчмънтът най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах."

 

 

Това коментира президентът Румен Радев в отговор на въпрос какво следва оттук нататък и как ще работи с правителството,

след като ГЕРБ обявиха, че се готвят за процедурата и имат гласовете.

"Аз на кой премиер да вярвам? От предния ден, от вчера или от Коледа, защото премиерът от предния ден каза, че е свалил тотално доверието от мен от декември", посочи още Радев.

"На мен ми се струва, че живеем в държава на абсурда", отсече Радев

и допълни, че когато е искал да работи с правителството, са му отказвали.

Държавният глава направи коментара си, след като взе участие в годишния преглед на въоръжените сили и тенденциите в развитието на отбранителните способности Република България.

По думите на Радев, по Конституция президентът има право да прави обръщение към народа, когато прецени и по каквато тема прецени.

Въпросът не бил какво ще прави държавният глава, а въпросът е какво щели да правим всички ние, българите.

Ще си върнем ли законите, ще си върнем ли държавата, ще си върнем ли справедливостта и ще си върнем ли роднините зад граница, запита Радев.

По думите му самите управляващите в своите самопризнания казали, че от 3 години водят война с държавния глава, а вчера премиерът казал, че нищо подобно нямало - работим прекрасно.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...