Цветанов: Хора от ГЕРБ ме дискредитираха - 24novini.bg

Цветанов: Хора от ГЕРБ ме дискредитираха

Според Цветанов до скандала с апартаментите му, заради когото той напусна всички постове в парламента и в ГЕРБ, се е стигнало, след като хора от партията са го дискредитирали. Според Цветанов до скандала с апартаментите му, заради когото той напусна всички постове в парламента и в ГЕРБ, се е стигнало, след като хора от партията са го дискредитирали. Архив
22.12.2019 | 17:49
(0 гласа)

Хора около и в ГЕРБ са дискредитирали бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Това заяви самият той в предаването "Годината" на "Дарик радио".

 

 

Според него това е довело до скандала с апартаментите му, заради когото той напусна всички постове в парламента и в партията. 

Той подчерта, още през 2010 година са започнали опитите да бъде дискредитиран и намекна за ознесената тогава информация, че притежава шест апартамента. 

"Тогава обявявах имотното си състояние. Никой обаче не погледна в дълбочина и не каза, че тези имоти са придобити от 1964 г. до 2008 г. Сега никой не се интересува от имоти ме. Сега имам един апартамент, където живея със съпругата ми", обясни Цветанов.

Според него решенията на ГЕРБ за кандидати за кметове в Русе и Благоевград, където партията загуби местните избори, са грешни управленски решения. 

"Те са взети без диалог", смята той. 

Припомняме, че Цветанов напусна поста председател на ПГ на ГЕРБ и зам.-председателското място в партията, след като около него избухна скандал с луксозни апартаменти, закупени на твърде ниска цена.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...