Борисов за инцидента с НСО: Страдам за детето! (видео) - 24novini.bg

Борисов за инцидента с НСО: Страдам за детето! (видео)

Борисов заяви, че на всеки може да се случи такъв инцидент. "Единствено ме е яд за детето, истински страдам за него", заяви той. Фейсбук на Бойко Борисов
14.12.2019 | 13:56
(0 гласа)

"Яд ме е за детето. Истински страдам за него. Няма какво да се коментира случаят", заяви премиерът Бойко Борисов днес пред медии относно трагичния инцидент с кола на НСО, която удари дете на столичния бул. "Драган Цанков".

 

 

 "За съжаление това може да се случи на всеки. Ако може да се подобри дейността, но спокойно, да се изговори с експерти", допълни той. 

Борисов заяви, че "не може да се сложи милиоционер на всяка дупка". 

"Преди говорихме, че сме полицейска държава. Тези полицаи, които слагаме всеки ден са на заплати, които висят на нашия бюджет. Можем да сложим пак на всеки светофар полицай, но това ли е решението", 

допълни премиерът. 

"Ако с промени законодателни може да се подбори работата на НСО, това би било добре, но трябва да се прави спокойно и от експерти", заяви Борисов в отговор на въпрос дали трябва да се направят реформи в НСО.

 

 "За съжаление на всеки може да се случи. И дори да е бил вътре, въпросното длъжностно лице, така е устроен светът. Даже за това и толкова е строго да не караш сам и де не шофираш сам. Това са инциденти, за които на никой не е гарантирано, че няма да им се случи. Какво значи, ако е бил вътре? Това все едно президентът ли е направил произшествието. Някакви такива отенъци. Ние бяхме в Брюксел, излезе един сайт, пише "гавазите на Борисов". Това са идиотски неща", каза още той. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...